VB
Om VB

Større gjestebud på Valberg slektsgård

Da det tradisjonsrike slektsgården på Frosta i Nord-Trøndelag skulle utvide overnattingstilbudet med nytt bygg, var det VB Hovdal VVS som fikk jobben med å utføre sanitær- og sprinkleranlegget.

 

Siden 1520 har det vært tradisjon for gjestebud på Valberg slektsgård på Frosta. Her fulgte man årstidenes rytme, og jul, slåttonn og våronn, hadde sine helt bestemte ritualer og rutiner. Den samme familien har i alle år drevet gården, og i dag er disse tradisjonene blitt utviklet til moderne hotelldrift med vekt på kultur, historie og gode opplevelser. Her finnes muligheter for møtevirksomhet, selskaper og konserter. 

Samarbeid mellom flere

I 2016 fikk slektsgården et nytt bygg med 23 dobbeltrom. Sprinkleranlegget ble prosjektert av det rådgivende konsueltselskapet VB Tekniske, mens Hovdal VVS la bunnledninger og installerte anlegget.  

Rørgrossisten Heidenreich stod for utstyrsmontering og alle hotellrom og gjestetoaletter er utstyrt med ulike produkter tilpasset funksjonalitet og størrelse på rommet. 

En betydelig oppgradering

Arild Hovdal, daglig leder hos VB Hovdal VVS AS, forteller at med dette har Valberg Slektsgård fått en betydelig større oppgradering av synlige produkter, enn hva som opprinnelig var planlagt: 

– Det er flotte produkter som er enkle å montere, og samarbeidet med Heidenreich har fungert meget bra. Nå fremstår Valberg Slektsgård som en enda finere plass – og absolutt ideelt også for interne samlinger med VB!

Arbeid:

Sanitær- og sprinkleranlegg 

Sted:

Frosta, Nord-Trøndelag 

Arbeid utført av:

VB Hovdal VVS, VB Tekniske, Heidenreich

Glade karer og rørleggermestere fra Hovdal VVS AS (fra venstre): Egil Hovdal, Arild Rekkebo og Arild Hovdal (daglig leder)
Arild Hovdal sammen med Magnus Sture Thomassen fra VB Tekniske: Kontroll av sprinkleranlegget etter ferdigstillelse.