VB
VB Proff

VB holder Sats Elixias bygg i form

I oktober 2017 ble det klart at Sats Elixia blir en del av VBs portefølje i store deler av landet.

 

Avtalen gjelder drift og vedlikehold på alle treningssentre i landet – unntatt Oslo, Bærum og Lillestrøm – og avtalen reforhandles for ett år om gangen. Intensjonen til Nordens største treningssenterkjede er å ha én leverandør å forholde seg til på små og mellomstore prosjekter.

I Stavanger, Bergen og Trondheim har avtalen vært i drift siden avtaleinngåelse. Sats Elixia er en kravstor kunde som VB vil kunne betjene etter samme rutiner landet rundt. Det er kjekt med kunder som faktisk setter krav om forventninger som skal innfris. I Sats Elixia inngår også Fresh Fitness kjeden – også her er VB førstevalget.

Hard bruk av sanitærutstyr

– Hos Sats Elixia blir sanitærutstyret brukt flittig, og kjeden stiller derfor høye krav til sine leverandører, sier leder for bedriftsmarked, Morten Boye-Hansen.

Han er sikker på at VB skal klare å leve opp til forventningene på alle punkter. Sats Elixia er en kravstor kunde som VB vil kunne betjene etter samme rutiner landet rundt.

Få det til, er en kampanje som går hos Sats Elixia. Da er det bra å vite at vi har det rette utstyret og de beste folkene, sier en fornøyd Boye-Hansen.

Legionellabakterier dukker dessverre opp i varmtvannsanlegg med ujevne mellomrom, men heldigvis går det an å redusere risikoen for bakteriespredning og smitte. Sats Elixia har derfor inngått en separat avtale med VB Kråkerøy Rør om legionellaforebygging for alle treningssentre i landet.

Morten Boye-Hansen

Leder proffmarked

Mobil: 958 73 797

E-post: morten.boye.hansen@vb.no