VB
VB Proff

Recover + VB Tromsø – det gode samarbeidet

VB Tromsø er rørleggeravdelingen i Høytrykksvakta, og de har mye å gjøre om dagen og opplever økt pågang når det gjelder skadesaker. Høytrykksvakta er godkjent forsikringspartner i Tromsø. I likhet med andre VB-medlemsbedrifter samarbeider de med store aktører.

- 40 prosent av vår omsetning er fra forsikringsselskaper. Vi er veldig avhengige av forsikringsselskapene og saneringsselskapene, sier Per Harald Olsen, daglig leder i VB Tromsø.

 

Den største leverandøren VB Tromsø jobber for er Recover, et spesialistselskap på opprydding og gjenoppbygging etter brann-, vann- og miljøskader. Med over 650 ansatte og nærmere 60 avdelinger i Norge er Recover, som VB, aldri langt unna.

Recover og VB har et samarbeid som strekker seg flere år bakover i tid, noe som har ført til at de to aktørene kjenner hverandre godt.

 

- VB kjenner våre rutiner og vår måte å jobbe på. Vi har et utrolig godt samarbeid og jobber tett opptil hverandre. Det gjør jobben både for oss og rørleggeren enklere, sier Thomas Krogh i Recover.

 

Fordelene med et godt samarbeid er mange, og effektivitet, punktlighet og høy kvalitet er noen av de viktigste. Når en skade har oppstått, jobber VB, forsikring, og skadesaneringsselskapene sammen om å både begrense og dokumentere skaden og fikse den. Så til syvende og sist kommer det  gode samarbeidet sluttkunden til gode – som får god hjelp når de trenger det mest.

 

Sentralt har VB også samarbeid med flere andre store aktører, som If, Polygon, Frøiland Bygg Skade, Kaph Entrprenør, SSG og andre.

 

Har du spørsmål eller trenger informasjon om VB?