VB
VB Proff

Et badeland ute på vidda

Ingen badeland uten vann! VB Røros VVS har levert sanitær- og varmeanlegget til badeanlegget ved Røros Hotell, og tilhørende fritidsleiligheter.

 

Ved Røros Hotell er det bygget både et badeanlegg på 1.100 m2 og fritidsleiligheter som skal gi et opplevelsestilbud til hele familien. Prosjektet var både spennende og tidkrevende for VB Røros VVS, som i tillegg til sanitær- og varmeanlegg også la rør mellom vannrenseanlegg og basseng, og arbeidet med energi- og miljøutbedringer for hotellet. 

Entreprenør Johan Kjellmark AS var opptatt av utvikling og tilflytting til Røros, og det var derfor viktig å benytte seg av lokale underentreprenører. 

Prosjektet hadde spesielt lang byggetid, på grunn av en stor betongkonstruksjon som skulle på plass før et helsveiset kar i rustfritt stål skulle settes på plass. Hele 11.000 m³ ble gravd ut og 1.000 m³ betong måtte til for å bygge grunnfundamentet. 

Underveis støtte de på utfordringer med grunnvann. Dette er ikke så vanlig i høyden som Røros befinner seg på. På det meste sto grunnvannet med tre meters høyde. 

Resultatet er flotte Røros Bad & Velvære, som nytes både av hotellgjester og fastboende på Røros.

Arbeid:

Varme- og sanitæranlegg

Sted:

Røros, Sør-Trøndelag

Arbeid utført av:

VB Røros VVS