VB

VB passer på politiet

Avtaler med politiet kan være så mangt, men denne er bra – for begge parter. I august 2017 fikk vi i stand rammeavtaler med Politidirektoratets eiendomsforvalter, Politiets Fellestjenester (PFT) i hele seks politidistrikt i Norge.

 

Totalt er kontraktene i størrelsesorden 5-40 millioner kroner, og inkluderer rådgivning og drift innen vann, varme og energi. 

– Disse rammeavtalene viser at VB er mer enn konkurransedyktige, uansett hvor vi er og hvem som representerer oss, uttaler daglig leder Øystein Kjellsen.

Vedlikehold av nye og gamle bygg

Kontraktene gjelder politidistriktene Troms, Trøndelag, Møre og Romsdal, Vest, Agder og Sør-Øst og har en varighet på to år, med opsjon på to nye. Politiets Fellestjenester har ansvaret for en stor eiendomsmasse der både nye og eldre bygg krever vedlikehold og oppgradering i årene framover. 

PFT  har sentralisert drift av eiendommer i Norge, og de første avtalene for VVS ble gjort med VB i de nevnte politidistriktene. Nå er avtalen under implementering. Denne prosessen har VB lang erfaring med, noe som vil være en fordel for Politiets Fellestjenester. 

– Offentlige etater er et viktig satsingsområde for VB, sier Kjellsen, og disse avtalene viser at vi har lykkes med arbeidet og innsatsen så langt. Vi har god erfaring med blant annet rehabilitering av skoler, og vi ser fram til å gjøre en skikkelig god jobb over hele Norge. Dette er en tillitserklæring fra Politidirektoratet og Politiets Fellestjenester og den skal vi vise oss verdig, avslutter Kjellsen.

Morten Boye-Hansen

Leder proffmarked

Mobil: 911 06 544

E-post: oystein.kjellsen@vb.no