VB
VB Proff

Godt samarbeid er halve jobben

VB har gjennom mange år opparbeidet seg en unik kunnskap og erfaring i å bidra med vann, varme og energi til store og små prosjekter for dem som bygger Norge.

Vi ønsker å komme tidlig inn i byggeprosessen for å kunne gi råd om gode VVS-tekniske løsninger. Vi følger hele prosessen tett, ofte fra idéstadiet eller tegnebordet og helt fram til bygget er ferdig for overlevering og kan tas i bruk.

Fra baderom til brannsikring

Over 1650 kunnskapsrike fagfolk rådgir, prosjekterer og installerer alt innen vann, varme og energi for proffmarkedet: Fra elegante baderom og praktiske storkjøkken til miljøvennlige og bærekraftige oppvarmingsløsninger, prosessanlegg og brannsikring.

Takket være at VB er en av Norges største rørleggerkjeder og tilstede i hele landet – kan vi gjøre de samme tingene uansett hvor i Norge du samarbeider med oss om akkurat ditt nybygg. 

Gjennomtenkte løsninger

Utbyggere, byggherrer, entreprenører og andre som bygger er skjønt enige om en ting: Jo tidligere i et prosjekt eller en byggeprosess rørleggeren kan bidra, desto lettere og raskere finner vi gode og gjennomtenkte løsninger innen vann, varme og energi som kan spare både utbygger og miljøet for store belastninger. Vi har mange eksempler på at konkrete råd fra oss – kompetente innspill i planleggingen – har forandret og forbedret hele prosjektets økonomi, bidratt til store besparelser eller mer gjennomtenkte og bærekraftige løsninger.

Besøk VB Bloggen og les: Ekstra energivennlig? Forbildeprosjekter for energieffektive nybygg kan få støtte fra Enova.

At det i tillegg er de samme menneskene, samme fagfolkene og VB-bedriftene som utbygger forholder seg til gjennom hele prosessen, gjør også at alle involverte har mye bedre forutsetninger for å dele samme ambisjoner og mål, kjenne hverandres styrker og svakheter og lettere yte sitt beste – hver eneste dag.

Jobber du med å planlegge VVS-løsninger i næringsbygg? Besøk temasiden vi har utarbeidet om det.