VB
Bad

Fornying av bad: små grep store gleder

Kribler du i fingrene etter å gjøre noe nytt med badet? Det er heldigvis ikke nødvendig med en total oppussing for å få en ny og fresh følelse på badet. Noen ganger holder det å bare bytte ut litt. Smarte, små grep kan gi stor effekt – og stor glede! Kanskje du har flyttet inn i nytt hjem og har lyst å fornye badet uten å gjøre en full oppussing? Her er noen tips til enkle ting du kan gjøre for å få følelsen av et nytt bad.

Bytte ut håndtak/knotter

Hvis bademøblene er av god kvalitet og i god stand, så trenger du ikke bytte dem ut. Invester i nye knotter eller håndtak, så får du et nytt preg – til en billig penge.

 

Nye hyller for bedre oppbevaring

Å rydde på badet kan gi stor gevinst – og enda bedre blir det hvis du har gode oppbevaringsløsninger. Mer orden på badet betyr mindre tid på stress og irritasjon.

Rotér på håndklærne

Håndklærs levetid kommer an på kvaliteten og hvor ofte de vaskes (og tørketromles), men det er uansett en enkel sak å bytte dem ut. Hvis du er lei av fargen du har kan du legge de gamle bort en stund og friske opp badet med nye håndklær.

 

Smått og godt – nytt tilbehør

Ny såpedispenser, nytt tannglass og et nytt barberingsspeil? Det er ikke så mye som skal til for å få følelsen av fornyelse. Hvis dere er flere som deler bad kan også en berøringsfri såpedispenser være hendig.

Kanskje svarte detaljer er noe for deg? Bli inspirert her. 

Nye toalettseter

Toalettseter kan være lurt å bytte hvis du flytter inn i et nytt hus eller leilighet som noen har bodd i før deg. Det er relativt enkelt å gjøre selv, og trenger ikke koste skjorta. Når du først kan bytte kan du også oppgradere til bedre komfort og funksjon – for eksempel til et toalettsete med softclose og quickrelease.

 

Grønnere tider

Planter frisker opp badet – det er både vakkert og gir bedre luftkvalitet. Planter kan også gi følelsen av fornyelse. Men husk at det er ikke alt grønt som trives på badet. Les om hvordan du lykkes med planter på badet her.

 

Bytte ut mer?

Husk at hvis du vil ha nytt toalett, ny dusj eller bare et nytt servantbatteri, så tilbyr vi mange av våre produkter Ferdig VB montert. Velg din favoritt, og la oss levere, installere og ta med oss det gamle utstyret.

Inspirasjon til produkter som egner seg til fornying av badet