VB

Pusse opp badet

Det er en forskjell på å pusse opp badet og renovere det. Når vi pusser opp et bad, er det enklere overflateendringer. Med det mener vi å bytte ut for eksempel et baderomsmøbel, et toalett, en servant eller et armatur. En totalrenovering krever mer arbeid. Da bryter vi opp gulv og vegger og legger alt nytt. Det kan du lese mer om under Nytt og ferdig bad. Her får du enklere tips og råd. Trenger du mer inspirasjon, har vi en side for det også. 

Trenger du hjelp?

Ta kontakt eller stikk innom din lokale VB Rørlegger og snakk med oss! Her får du oppdaterte og kvalifiserte råd.

 

Finn nærmeste VB-rørlegger

Du er kanskje interessert i disse bloggartiklene Besøk VB-bloggen

Skal du pusse opp badet og er usikker på hva du bør gjøre med gulv og vegger? Baderomspanel og maling er jevngode alternativ til fliser på vegg så sant arbeidet blir gjort riktig. For øvrig handler det mest om pris og smak. Her er noen råd som kan hjelpe deg med å ta riktig avgjørelse.  

Vaskerom på badet? Bad på vaskerommet? Det er både fordeler og ulemper med å kombinere personlig hygiene og klesvask i samme rom.

Fotokilde: VikingBad

Det er et vanskelig spørsmål, for egentlig blir det litt som å spørre hvor mye en bil koster: Vil du omlakkere den gamle bilen, eller kjøpe deg en helt ny? Det samme kan vi overføre til badet: Hva ønsker du, og hvor stort er budsjettet ditt? Skal du bare gjøre enkle oppgraderinger på det du har, eller skal du ha helt nytt?