VB
Om VB

VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og proffmarkedet

I VB sier vi at vi er en landsdekkende kjede som leverer vann, varme og energi til hele Norge. Det er nemlig det våre rundt 1650 kunnskapsrike fagfolk gir, når de gjør alt fra å gi gode råd om miljøvennlige varmeløsninger for store industribygg til å installere baderom som gir en god start på dagen.

Våre 200 rørleggerbedrifter og fagfolkene vi har får daglig muligheten til å utføre et vidt spekter av oppdrag for stadig flere kunder rundt omkring i vårt landstrakte land:  Enten det er i store eller små hus, næringsbygg, skoler, skip, sykehus eller andre offentlige bygg – vi rådgir, installerer, drifter og vedlikeholder alt du kan tenke deg innen de tre områdene – og vi gjør det for både privat- og proffmarkedet. 

VB samarbeider med Boligmappa.no, boligens eget servicehefte på nett. Det som vi i VB gjør i din bolig kan du også finne igjen der. 

Samlet har vi i VB en enormt stor og mangfoldig kunnskap og erfaring: Vi kan og vi har gjort ting. Vi driver med bransjens beste opplæring og etterutdanning, vi har leverandører og samarbeidspartnere som har vært med oss i mange år, med nye og spennende produkter av høy kvalitet og god design. Og dette fellesskapet gjør oss også fleksible: Dryppende kran? Renovering av badet? Redusere energiforbruket? Eller skal du i gang med et helt nytt, stort byggeprosjekt der alt må på plass? Du kan bruke oss i VB uansett!

Trenger du tips og råd om oppussing av bad eller råd ved valg av varmeløsning? Besøk VB Bloggen ›

Våre leverandører

VB leverer produkter fra de beste leverandørene. Her får du oversikt over de vi samarbeider med.

Unikt kompetansesenter

Kompetanse er et av våre viktigste konkurransefortrinn, om ikke det viktigste. I VB så satser vi på dem som vil satse!

Er du medlem av Huseierne?

Som medlem i Huseierne får du eksklusive tilbud på varer og tjenester levert av oss i VB. 

VB Ressurssenter

Her finner du navn og kontaktinformasjon til VB sitt ressurssenter og kjedekontor. Ved spørsmål om produkter og tjenester, ta kontakt med din lokale VB rørleggerbedrift.

VB satser på dem som satser!

I VB har vi utviklet et eget trainee-program fordi vi ønsker å bidra til å hjelpe frem og styrke flest mulig av alle talentene i våre rørleggerbedrifter. VB Trainee er tilpasset yngre medarbeidere som ønsker eller er påtenkt en rolle som bas, prosjektleder, avdelingsleder eller lignende.

Jobbe i VB

Vil du jobbe med oss i VB? Norge trenger 700 nye rørleggere hvert år. Vi trenger nok ikke så mange i VB, men våre nærmere 200 medlemsbedrifter er alltid opptatt av å få med seg stadig flere flinke fagfolk og kommende gode representanter for VB.

Forsiktig, Verdens Beste

Håndverksbransjen har generelt sett hatt lite fokus på HMS-arbeid, det vil si alt arbeid innen helsevern, miljøvern, arbeidsmiljø, sikkerhet og trygghet for medarbeiderne. Vi i VB har tatt tak i dette, og har lansert HMS-programmet "Forsiktig, Verdens Beste" for alle våre medlemsbedrifter. Programmet er et ledd i å profesjonalisere VB ytterligere, med økte fordeler for de 200 medlemsbedriftene.

Andre VB-selskaper

VB er ikke bare rør.  VB og alle medlemsbedriftene har eierinteresser i flere selskaper i den norske bygg- og anleggsbransjen.