VB
Sikkerhet

Fra vannskade til nytt drømmebad

Hvert år oppstår det flere enn 8000 vannskader i norske hjem. For Irene og familien hennes på Bryne i Rogaland var det en mus som var årsaken til at badet ble nytt.

Nytt bad var ikke en planlagt investering hos familien Salte, som trodde alt var i skjønneste orden i 80-tallsboligen de hadde kjøpt noen år tidligere. Men da det begynte å dryppe vann ned fra taket i kjøkkenet var skaden et faktum: En mus hadde gnagd seg gjennom et rør, og vannet fra avløpet til badekaret i andre etasje var definitivt ikke der det skulle vært.

Noe dekket av forsikringen

– Følgeskadene ble heldigvis dekket av forsikringsselskapet, men vi innså raskt at vi måtte ha nytt bad, og da måtte vi investere en del selv også, sier Irene Paulsen Salte.

Etter å ha sammenlignet tilbud fra flere rørleggerbedrifter falt valget på VB Bryne Rør. De tok seg av tømrerarbeid, fliser og alt det elektriske – i tillegg til alt rørleggerarbeidet med nye baderomsmøbler og installasjon. VB Bryne Rør tegnet en rekke forslag til familien, som vurderte ulike planløsninger og stilretninger i prosessen.

– For oss var det befriende å slippe å tenke på alle de ulike fagfolkene som kom og gikk. VB tok seg av all logistikken og alt gikk på skinner, sier Irene.

Unngå vannskader – for alt det er verdt

Noen ganger skjer det uhell, men heldigvis er det flere tiltak du kan gjøre for å forebygge vannskader hjemme hos deg. Vannsjekken og Vannstoppen er noe av det vi kan hjelpe deg med.

Irene Paulsen Salte i samtale med Tor Haugland fra Bryne Rør.

Arbeid:

Nytt bad etter vannskade

Sted:

Bryne, Rogaland

Arbeidet er utført av:

VB Bryne Rør