Fem fordeler med dusjtoalett

Stadig flere lar seg overbevise av den skånsomme, naturlige toaletthygienen som bruker vann i stedet for papir. Her er fem grunner til det:

Mer komfortabelt

Vann rengjør, forfrisker og gir deg en ny følelse av velvære. Et dusjtoalett gir deg denne friske, rene følelsen – i tillegg til at rengjøring med kroppstemperert vann også er det mest ideelle når det kommer til rengjøring av sensitiv hud. 

Mer hygienisk

Vann rengjør grundigere enn papir, noe som også er grunnen til at vann har vært vesentlig for menneskelig hygiene i århundrer. Vann er rett og slett den mest naturlige måten å holde seg ren på! Da den sveitsiske produsenten Geberit gjennomførte en undersøkelse om hygiene og velvære for noen år siden, svarte 2/3 av de spurte at de ville følt seg renere hvis de brukte vann istedenfor papir. 

Nye funksjoner

Selv om man kan benytte dusjtoaletter som et tradisjonelt toalett, setter stadig flere pris på den nye teknologien og komfortfunksjonene som en del av det nye velværet på toalettet. Skånsom føner, oppvarmet sete, massasjedusj, en funksjon som fjerner lukt, toalettlokk som åpner og lukker seg automatisk, orienteringslys til bruk om natten og TurboFlush-teknologi som skyller toalettskålen grundig og stille – er bare noe av det du kan glede deg over i AquaClean-serien fra Geberit.

Prisvinnende design

Sveitsisk kvalitet, harmoniske linjer og sømløse overganger med den revolusjonerende teknologien skjult på innsiden. Dusjtoalettene til Geberit passer inn på ethvert baderom, og AquaClean Mera har allerede mottatt flere designpriser – blant annet den prestisjetunge Reddot award. 

Mer miljøvennlig

Selv om vannforbruket til et dusjtoalett er noe høyere enn ved et vanlig toalett, er dette en ubetydelig faktor om man sammenligner det med nordmenn sitt forbruk av toalettpapir. Alle modellene i Geberit sin AquaClean-serie oppfyller også kravene i EUs Ecodesign-direktiv, og benytter bare 0,5 watt i hvilemodus/energisparemodus.

VB har det nyeste innen dusjtoaletter. Send en henvendelse, eller finn din nærmeste VB-rørlegger, så kan vi fortelle enda mer om toalettene som vil løfte velværet på badet ditt til et nytt nivå.