VB
Bad

Farger på badet: Slik lykkes du med den svarte stilen

Skal du pusse opp badet eller kanskje bare fornye litt? Krom er fortsatt den aller vanligste utførelsen på servantarmatur, dusjhoder og baderomstilbehør. Men den som vil skille seg litt ut kan med fordel gå for svarte detaljer. Du trenger ikke gå all in på svart på badet – noen velvalgte detaljer gjør mye ut av seg! Det er ditt bad, det er du som vet hvordan du vil ha det. Her er noen tips til hvordan du kan lykkes med svart på badet.

Svart innramming

Svarte karmer eller svarte møbler kan tegne opp fine linjer på badet og gi rommet et innrammet preg. Eller hva med dusjdører med svarte sprosser? Lekkert og annerledes!

Svart, og frittstående badekar fra Sanipro

Svart som skiller seg ut

Velg deg ut noen få elementer som kan skille seg ut. Du kan få både svart toalett og trykkplate og svart sluk. Servanter eller vasker og servantbatteri får du også i den svarte fargen, både som bolleservant og klassisk type. Eller hva med et svart matt frittstående badekar?

 

Svart som tilbehør

Hvis du ikke har tenkt å bytte ut noe som krever en rørlegger, men likevel liker den svarte fargen, kan du bytte ut håndklær, vaskekluter og andre tekstiler med svarte varianter. Og når du først er i gang er det stilig med svart såpedispenser, toalettbørste og tannglass.

 

Svart til andre farger

Går du for svart og hvitt på badet, kan uttrykket bli stramt, elegant og rent. Men det kan også bli litt hardt. Svart i kombinasjon med duse pasteller som mintgrønn, pudderrosa eller gult, eller sammen med lune naturfarger, gir en vakker kontrast. Svart sammen med marmor gir badet et luksuriøst preg.

 

Fliser og vegger

Du trenger ikke gå for hele svartmalte vegger, men en halv svart vegg kan være svært elegant. Det finnes også superfine svarte fliser og fliser med svarthvitt mønster.

Trenger du mer inspirasjon eller flere råd? Ta kontakt med din nærmeste VB-rørlegger og få gode tips og råd til hvordan du kan få til den svarte stilen på ditt bad.

Se også flere tips på Pinterest.

Noen eksempler på produkter som gir den svarte stilen på badet