VB

Skiskytterne og VB

Siden 2020 har vi i VB vært hovedsponsor for skiskytterlandslaget.

Samarbeidet mellom oss og skiskytterlandslaget skal gjøre oss mer synlige, skape relasjoner og bygge intern stolthet. Skiskytterne er gode, sunne og synlige forbilder – både for oss i VB og for alle de vi jobber med og for. Og de skaper begeistring med presisjon og godt håndverk. Akkurat som oss i VB!


Hvilke verdier er overførbare fra VB til Skiskytterlandslaget - og omvendt? Norges Skiskytterforbund har verdiordene: begeistrende, samlende og nytenkende. 


Og det gir gjenklang hos oss. Men det er også mye annet vi kan kjenne oss igjen i hos skiskytterne. I det å sette seg et mål og jobbe for det. Øve for å bli skikkelig god. Ha fokus på presisjon, gjøre jobben riktig første gangen. Skape begeistring med godt håndverk. 

– Vårt motto er å gjøre det «riktig første gangen». Vi opplever at skiskytterne matcher oss på dedikasjon, presisjon og begeistring. Vi ser både kommersielt potensiale i samarbeidet, i tillegg til at vi skal bruke avtalen for å skape engasjement og stolthet blant våre bortimot 200 rørleggerbedrifter, sier daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.

Les mer om avtalen med skiskytterne på skiskyting.no