VB
Kjøkken

4 smarte kjøkkenbatteri som gjør hverdagen bedre

Gode hjelpere på kjøkkenet er gull verdt. Smarte kjøkkenbatteri har den ekstra funksjonaliteten som sparer tid, vann, gir ekstra hygiene og trygghet, eller rett og slett tilfører litt finesse inn i det hele. Ikke minst gjør et smart kjøkkenbatteri eller kjøkkenkran jobben mye enklere og morsommere. Velger du et av disse kjøkkenbatteriene, hever du standarden på både kjøkkenet og hjemmet ditt et par hakk. 

Kokende vann rett fra kranen

Matlaging blir ikke det samme igjen når du først har prøvd kokende vann rett fra kranen. Med Quooker kan du brygge kaffe og te på direkten, blansjere grønnsaker eller sterilisere smokker og tåteflasker på null komma niks - uten å vente på at vannet på komfyren skal koke opp. Det er også bra for miljøet - du bruker nemlig bare den vannmengden du trenger.

 

Berøringsfritt batteri

Med berøringsfritt batteri blir det både mer hygienisk, mer effektivt og mer energivennlig på kjøkkenet. Du slipper å ta på kranen for å skru den av og på, og dermed blir den ikke like fort skitten som en vanlig kjøkkenkran. Berøringsfrie kjøkkenbatteri kommer i mange forskjellige modeller og utførelser, og i ulike høyder. Dermed er det stor sjanse for at du finner et som passer perfekt på akkurat ditt kjøkken. 

 

Smarte ekstrafunksjoner

Med hybridbatteri har du muligheten til å slå av og på den berøringsfrie funksjonen når du trenger det. I tillegg får du justerbar svingradius og et smart temperaturdisplay som viser temperaturen på vannet. For å justere temperaturen vrir du bare på ringen mellom kranen og tuten. 

 

Uttrekkbar tut

Med uttrekkbar tut på kjøkkenkranen kommer du til enda flere steder når du skal fylle vann i gryter eller gjøre rent. Det er også lettere å fylle opp de største grytene. Her er det også mulig å få flere typer stråler.

Og husk! Når produktet er levert og montert av en VB-rørlegger, tar vi ansvaret og dekker kostnader hvis det er feil på produktet eller i monteringen.

Lurer du på noe angående smarte kjøkkenbatteri?

Damixa Silhouet berøringsfri i børstet messing
FM Mattsson Siljan Flexi kjøkkenbatteri
Hans Grohe Talis M54 kjøkkenbatteri 270
Quooker Fusion Square kjøkkenbatteri m/kokende vann