VB
Bad

Så unikt kan vi gjøre badet ditt

Ønsker du deg et helt spesielt bad – et bad som viser hvem du er, som er helt deg? Visste du at det finnes flere produsenter som spesialtilpasser, skreddersyr, ja til og med folierer – sånn at du kan få badet ditt akkurat som du vil ha det?

En regnbue av servanter

Villeroy & Bochs servanter i Artis-serien kommer i hele 17 forskjellige farger. Her er det bare å velge sin favoritt i fargeskalaen. Eller hva med å kombinere flere farger?

 

Møbler - hvordan du vil

Det er ikke bare servantene som kan være i forskjellige farger. Mange produsenter leverer også baderomsmøbler i de fargene du vil. INR og Vedum er blant merkene som åpner for selvvalgte farger på møblene. Grønt, gult eller rosa bad? Det er helt opp til deg!

 

Fliser og maling

Et bad trenger ikke være helhvitt! Det finnes utallige typer fliser med og uten farger og mønster som kan gjøre badet ditt til et estetisk velværerom. Og hvis du har vegger uten fliser, så kan du gjøre mye med et rom med fargevalg. Husk bare at malingen må tåle våtrom.

 

De unike produktene

Har du blitt inspirert av et bad du har sett et sted? Et helt spesielt servantbatteri, eller kanskje et unikt badekar? Spør oss, vi kan hjelpe deg med å få tak i det meste – og sjekke at det er riktig kvalitet.

Bad med hotellfølelse fra Laufen

Soner og nivåer

Trapper opp til badekaret? Ulike soner på badet? Innebygget badekar? Det er fullt mulig å dele badet inn i soner, for eksempel for å gjøre det litt enklere å være flere på badet samtidig. Eller kanskje du har skråtak eller en uvanlig romløsning? Dusjdører kan lages på mål – også tilpasset skråtak.

 

Dusjløsning og baderomsmøbel fra INR

Dusj for små og store bad

Hvis badet ditt er lite, så er det lurt å velge dusjdører som foldes inn og ikke bruker opp gulvplass når dusjen ikke er i bruk. Har du stort bad, derimot, kan du velge spesialløsninger til dusjen. Hva med en stor dusj med plass til flere?

Dette er bare noen av mulighetene som finnes. Ta kontakt med din nærmeste VB-rørlegger, vi hjelper deg gjerne med å lage et bad som er helt deg – og akkurat som du vil ha det!