VB
Bad

Alt du trenger til drømmebadet

Er du så heldig at du skal pusse opp et bad eller skal bygge et bad fra bunnen? Eller er du over snittet opptatt av komfort, design og teknologi, på jakt etter inspirasjon til det ultimate drømmebadet? Her får du tipsene som gir badet et snev av luksus og det lille ekstra.

Hjemmespa med badekar

Det finnes mange forskjellige type badekar, og noen av dem er mer spa enn andre. Et lekkert, frittstående badekar i ren nordisk design hever komforten mange hakk. Her kan du senke skuldrene og pulsen etter en lang dag og lade opp mens du roer ned. Eller hva med et forfriskende boblebad? Vi har mange modeller – se hele utvalget her.

Musikalsk morgenstemning

Badet er der vi starter dagen, ja det er faktisk der vi blir oss selv! Det finnes flere typer høyttalere til badet, både til dusj og badekar. Dermed kan du både synge i dusjen – og bli sunget for! Med god lyd og en god spilleliste kan musikken sette stemningen for resten av dagen.

 

Tropisk stemning i dusjen

Regndusj eller fossefall i dusjen? Si hei til tropisk stemning på badet! Med regndusj kan du velge mellom myk regnstråle og hånddusj. Og hvis du har ekstra god plass på badet, hvorfor ikke bygge en stor dusj med plass til flere?

 

Et bad som er helt deg

Drømmer du om et bad med flere nivåer? Spesialbygget badekar? Skråtaksdusj eller dobbel servant? Med tegneprogrammet vårt kan du designe ditt eget drømmebad. Flere VB-rørleggere samarbeider også med interiørdesignere som kan gi gode råd til unike og skreddersydde løsninger.

Finn din nærmeste VB-rørlegger her ›  

Dusjtoalett – en helt ny type komfort

Vann rengjør og forfrisker og etterlater en behagelig ren følelse. Med dusjtoalett kan du heve komforten på badet flere hakk! Rengjøring med kroppstemperert vann i stedet for papir er allerede vanlig i store deler av verden. Nå får også flere og flere her hjemme øynene opp for dusjtoalettets fordeler. Hvis du vil ha noen av fordelene uten å installere et helt dusjtoalett, finnes det også løsninger for luktfrie toalett.

Det lille ekstra

Ikke glem detaljene! Håndkletørker, designsluk og smarte oppbevaringsløsninger gjør badet til et enda deiligere sted å være.

For mer inspirasjon, følg oss på Pinterest og Instagram!

Produkter i artikkelen