Endelig hverdag-dager

hos VB fra 25. august til 10. september

Baderomstilbehør:

Endelig litt struktur igjen - og det begynner på badet.

Timeplanen er lagt og kalenderen er litt tettere – det er oppstart på fotballen, svømmetreningen har fått nye tider og ikke minst: Er det ikke noe som heter jobb også? Det er godt å starte opp igjen.

Kampanje: baderomstilbehør ›

Kjøkkenprodukter:

En god hverdag starter på kjøkkenet

Opp og hopp. En sommer er over, og alt skal plutselig skje på en gang, igjen. Men det er noe beroligende med alle lydene fra en hverdagsmorgen. En vannkoker, en brødrister, litt småkrangling og han som alltid er ute i siste liten. Kanskje en god idé å stå opp et kvarter før.

Kampanje: kjøkkenprodukter ›

Dusj og badekar:

Nybadet og rett til sengs

Oppstart i fotballen, lange kvelder ute i hagen, trening eller lekser – ingenting gjør innføringen av ordentlige leggetider og kveldsstell igjen gladere og enklere enn en god dusj, et badekar og en fin avslutning av dagen i gode omgivelser. God natt!

Kampanje: dusj og badekar ›

Bedre varme, billigere varme

Det finnes massevis av gode og mindre gode løsninger for boligvarme. Med riktig løsning kan du spare betydelige beløp på oppvarming, samtidig som du får en mer komfortabel bolig og blir mer miljøvennlig. Da snakker vi om alternative oppvarmingsløsninger med energikilder som varmepumpe, solenergi eller gass.

 

Slik velger du riktig varmeløsning ›

Smarte dusjbatterier:

Unngå kalddusjer i høst - uansett form!

Hos VB får du en rekke smarte dusjbatterier som kan sørge for at du alltid får en jevn temperatur uansett hvor mye vann noen andre bruker i huset. Du kan få blandebatterier med anti-skålding, varmtvannssperre og som ikke blir varme på overflaten.

 

Se dusjbatterier på salg ›