Vi hjelper deg med riktig og god varme

Kald på beina, varme kråker og høy strømregning? Det høres kanskje overlegent ut, men det beste oppvarmingsrådet vi kan gi deg er dette: Overlat det til ekspertene!

 

Begreper som energifleksibilitet, kilowatt og oppvarmingsløsninger er ikke dagligdagse. Og det forstår vi godt! Det som er viktig for folk flest er om det er kaldt eller varmt inne, om det er god luft, og om neste strømregning blir en god eller dårlig overraskelse. 

Lavere energikostnader og bedre inneklima

Vi i VB besøker mange ulike boliger i løpet av et år, og felles for de fleste er at de ønsker lavere kostnader og et bedre inneklima. Ut over det er mange usikre på hvilke muligheter de har.

Det kan være vanskelig å vite hva det reelle varmetapet i boligen er, derfor noterer vi hva du bruker av kilowatt i løpet av et år. Det er viktig å velge den rette energikilden, derfor legger vi tid inn i denne prosessen for å kunne legge et godt grunnlag for beregningen.

Ny eller gammel bolig - hvilken varmeløsning er best?

Vi kan hjelpe deg uansett, vi. Skal du bygge nytt, bør du gå for vannbåren varme. Vi hjelper deg med å finne det riktige varmeanlegget. Er det et gammelt hus bør du i tillegg etterisolere, skifte vinduer og isolere loftet. Å velge en vannbåren løsning er alltid smart, det er den mest energifleksible oppvarmingsmetoden fordi man kan koble det til de eksisterende løsningene i boligen. Eller kanskje du skal ha det siste nye, et anlegg som kombinerer varmepumpe med solpaneler på taket? Men alt dette finner vi ut av.

Trådløs varmestyring!

God varmestyring kan senke energiforbruket med opptil 30%, og med romtermostaten fra Armaturjonsson kan du styre både vannbåren gulvvarme og radiatorer fra samme enhet. Egen app har den også!

 

Espen Kvarud - Varmeekspert i VB-bedriften Nore VVS