Boligvarme - Norge rundt med våre varmeløsninger

Noen tror at å velge varmepumpe, vannbåren varme eller andre oppvarmingsløsninger er komplisert. Det har de helt rett i. Men vi kan hjelpe deg. Med å velge. Med å prosjektere og installere. Med service og vedlikehold. Målet er å finne den varmeløsningen som passer best hjemme hos deg.

Finn nærmeste VB Rørlegger »

Du har mye igjen for å velge riktig varmeløsning:    

  • Du får et mer komfortabelt innemiljø  
  • Du gjør noe bra for miljøet    
  • Du reduserer energiforbruket til oppvarming
  • Du øker verdien på boligen din    
  • Du sparer mye penger

Vi i VB har dyktige fagfolk over hele landet. Mange av rørleggerbedriftene våre er toneangivende på området. Derfor kan du være trygg på at vi finner den varmeløsningen som passer best hjemme hos deg, enten du skal bygge nytt eller rehabilitere. Vi kommer hjem til deg på en uforpliktende befaring. Deretter kan vi hjelpe deg med løsningsvalg, prosjektering, montering, innstillinger og justering. Alltid til avtalt pris.

Ikke bare velg det første og beste tilbudet. Ved å finne den optimale miljøvennlige løsningen for din bolig kan du redusere strømforbruket til oppvarming og spare tusenvis av kroner på strømregningen. Det hjelper vi deg med. 
Vi råder deg også til å inngå en serviceavtale. Også en varmeløsning trenger jevnlig vedlikehold for å virke som den skal i mange år - akkurat som en bil.