VB
God energi

Vannsparing for begynnere

Selv om en VB Rørlegger er over gjennomsnittet glad i rennende vann, ser vi så absolutt verdien av å spare både vann og energi.

 Eldre produkter er som regel langt mindre energieffektive enn moderne, og smart teknologi har sørget for komfort og god funksjon som ikke går på bekostning av miljøet. Har du derimot eldre utstyr som kan holde noen år til, er det viktig at du passer på at det fungerer som det skal. Gjør det ikke det, er sjansen stor for at du bruker mer vann enn du trenger – noe som også kan vise igjen på strømregningen din.

Er det på tide med Vannsjekken? I VB tilbyr vi en grundig sjekk av alt utstyr det går vann gjennom hjemme hos deg, for å se at alt er i orden.

Spar på dråpene

En dråpe i havet er kanskje ikke så mye. Men visste du at dersom det drypper én dråpe i sekundet fra kranen din, kan dette bli opptil 7000 liter på ett år? Heldigvis er det ting å gjøre med akkurat det! Spør oss, så hjelper vi deg. 

Sparedusj = komfort!

Før i tiden var ordet ”sparedusj” gjerne ensbetydende med en mindre komfortabel dusjopplevelse. Men slik er det ikke lenger! Vann- og energisparende produkter har utviklet seg kraftig de siste årene, og bruk av ny teknologi gjør at vi som setter dusjkomforten høyt også kan spare vann.

Suser toalettet?

Da sløser du også med vann, i tillegg til å måtte høre på den irriterende lyden. Skal du kjøpe nytt toalett, anbefaler vi deg å investere i et som har dobbelspyling slik at du kan styre vannmengden på nedspyling.​

Skal du likevel ha nytt blandebatteri?

Vi har flere berøringsfrie typer å anbefale. Da får du akkurat så mye vann du trenger. Det sparer du mye på!