VB
Oppvarming

Godt inneklima - uansett årstid!

Nyheten Bosch Vent 2000 D er et effektivt system for å oppnå god ventilasjon i boligen din, med frisk luft og optimalt inneklima som resultat. Og ikke minst: Den sørger for minimalt med varmetap!

Boligene våre blir bedre og bedre isolert, og dermed tettere og tettere. Da blir det også viktigere med god og kontrollert ventilasjon som sørger for god luft – men som gjør det på en energieffektiv måte.

Enkel installasjon

Det nye systemet fra Bosch er helt uten luftekanaler og kan derfor installeres raskt og enkelt. Det tar lite plass, og krever lite vedlikehold. Systemet passer både for nybygg og renovering av boliger, skoler eller næringslokaler – kort sagt, alle bygninger uten et sentralt ventilasjonssystem der man likevel (og selvsagt!) ønsker godt inneklima. 

Mange fordeler

En integrert varmeveksler sørger for minimalt med varmetap og reduserte kostnader til oppvarming. En fuktsensor bidrar til å fjerne fuktighet i boligen, og reduserer dermed risikoen for mugg (optimalt for fuktige kjellere!), mens allergikere vil sette pris på pollenfilteret.

Kort oppsummert – med Bosch Vent 2000 fra VB, får du et balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning til en brøkdel av prisen på et sentralt ventilasjonsanlegg!

Foto: Kimm Saatvedt