VB
Oppvarming

Vi hjelper deg med riktig og god varme

– Begreper som varmetap, energifleksibilitet, kilowatt og oppvarmingsløsninger er ikke dagligdagse. Og det forstår vi godt! Det som er viktig for folk flest er om det er kaldt eller varmt inne, om det er god luft, og om neste strømregning blir en god eller dårlig overraskelse.

– Mange vet ikke hvilke muligheter de har

Vi i VB besøker mange ulike boliger i løpet av et år, og felles for de fleste er at folk ønsker lavere kostnader og et bedre inneklima. Ut over det er mange usikre på hvilke muligheter de har.

Det kan være vanskelig å vite hva det reelle varmpetapet i boligen er, derfor noterer vi ha du bruker av kilowatt i løpet av et år. Det er viktig å velge den rette energikilden, derfor legger vi tid inn i denne prosessen for å kunne legge et godt grunnlag for beregningen.

Smart å velge vannbårent

Vi kan hjelpe deg uansett, vi. Skal du bygge nytt, bør du gå for vannbåren varme. Vi hjelper deg med å finne det riktige varmeanlegget. Er det et gammelt hus bør du i tillegg etterisolere, skifte vinduer og isolere loftet. Å velge en vannbåren løsning er alltid smart, det er den mest energifleksible oppvarmingsmetoden fordi man kan koble det til de eksisterende løsningene i boligen.

Eller kanskje du skal ha det siste nye, et anlegg som kombinerer varmepumpe med solpaneler på taket? Men alt dette finner vi ut av. Ta turen innom, så tar vi det derfra!

Espen Kvarud
Varmeekspert i VB-bedriften Nore VVS, Oslo

Kom i gang! Fyll ut skjema og send til din nærmeste VB Rørlegger