VB
Oppvarming

Ja til mer varme i hverdagen!

Det er ikke alltid så mye som skal til. Her er fem tips til fem inspirerende produkter som gir deg litt ekstra varme ­– hele året.

Varmt vann i hageslangen!

En frostsikker utekran med både varmt og kaldt vann, øker bruksmulighetene betraktelig. Praktisk og hendig enten du skal vaske sykkel, bil, vinduer eller hagemøbler. Perfekt er den også for å ta en omgang på bikkja etter en offroad-tur, eller til å fylle barnas badebasseng i hagen en sommerdag.

Få hotellfølelsen på badet

Tørre håndklær er et must, men tørre, tempererte håndklær er en helt annen liga! Uansett årstid er det en sann glede å pakke seg inn i et lunt håndkle etter en dusj eller et bad.

Kokende vann rett fra kranen

Når du må ha en kopp te (med det samme!), når en flokk sultne ulver har benket seg rundt spisebordet, rett og slett når du trenger kokende varmt vann uten å måtte vente! Spar tid, energi og plass på kjøkkenet med Grohe Red som gir deg 100 grader varmt vann direkte fra kranen. Grohe Red har barnesikring som gjør den både trygg og praktisk.

Klassisk velvære

Lite slår et varmt skumbad når man vil ha en følelse av velvære eller finne roen før leggetid. Unn deg selv et velgjørende badesalt, duftlys og rolig musikk eller en bok – synk ned i det varme vannet og vips så har du investert i både egentid og egen helse. 

Komfort fra første stund

I tillegg til hygienisk rengjøring med vann, er også de mange komfortfunksjonene en viktig årsak til at stadig flere velger de nye dusjtoalettene. Oppvarmet sete er én av bonusene du kan glede deg over hvis du velger AquaClean Mera fra Geberit.