VB
VB Proff

6 gode grunner til å bli VB-medlem

- Jeg har vært med i flere kjeder og savnet litt av det kvalitetsstempelet. Så søkte jeg meg inn i VB, og så viser det seg at det var enda bedre enn jeg hadde trodd. Det er kvalitet fra ende til annen, og det er det ingen andre som har. Jeg er veldig glad for å være med på dette, sier rørlegger og VB-medlem Jan Yngve Mathisen. 

Mathisen er ikke alene om å sette pris på fordelene. Nærmere 200 rørleggerbedrifter er i dag medlem i rørleggerkjeden VB. 

1. Økt lønnsomhet med nyskapende teknologi 

Snart har 80 prosent av VBs medlemsbedrifter tatt systemet Dextro i bruk. Systemet er intuitivt og enkelt å bruke, det effektiviserer arbeidet og sikrer at jobben blir riktig utført første gangen. Med det øker også lønnsomheten. 

- God planlegging er avgjørende for å oppnå effektivitet og lønnsomhet i prosjekter. Ved å planlegge prosjektet i Dextro har vi full kontroll fra start til slutt, sier Stian Ødegaard, eier og daglig leder av Ødegaard-VVS på Hønefoss. Han kaller Dextro en vinn-vinn-løsning for alle.

Vil du vite mer om Dextro? Les mer her! 

 

2. Et grundig HMS program

Med HMS-programmet “Forsiktig, verdens beste”, et positivt program uten pekefingerbudskap, får du tips, råd og viktige påminnelser som skal sørge for at du tar godt vare på verdens beste kolleger - og ikke minst deg selv. 

 

3. Kunnskap, støtte og erfaringsutveksling

Gjennom VBs Kompetansesenter får medlemmene tilgang til et omfattende kurs- og kompetansehevingstilbud. Mange VB-medlemmer trekker også fram faglig og sosialt samhold som en av de store fordelene med å være med i VB.

- Du er en del av noe stort, og du får veldig mange fordeler og hjelp, sier rørleggermester Charlotte Zetlitz ved Jens Petter Zetlitz AS i Tønsberg.

Bjørn Stensli, daglig leder ved Funksjonell VVS AS i Oslo kaller VB en sosial arena hvor du kan bygge både relasjoner og kompetanse.

 

4. Konkurransedyktige innkjøpsordninger og bonuser

Som medlem får du gode innkjøpsbetingelser slik at du får mange av produktene til egen VB-pris.

 

5. Flere oppdrag

VBs medlemsbedrifter er mer synlige enn bedrifter som står alene. Bedre synlighet kan gjøre det lettere for kundene å finne bedriften din – og gjøre at oppdragene blir flere.

 

6. Et felles ressurssenter som hjelper deg

VBs ressurssenter tar seg av alt det medlemmene ikke rekker i en travel hverdag: innkjøps- og avtaleovervåkning, drift, markedsføring og PR, konsept- og butikkutvikling, kompetanseheving og økonomisk og juridisk rådgivning. Det er det mange av medlemmene som setter stor pris på.

- VB er den beste kjeden – den aller beste, sier Anja Naustenget, butikksjef i Sykkylven Rør AS.

 

Hva er VB Smart?

  • En app som dokumenterer rørleggers arbeid.
  • Personalhåndbok
  • En webløsning med et fullverdig HMSK-system.
  • Utviklet i samarbeid med VB Rørlegger og prosjektleder