VB
VB Proff

Rørleggeren for dem som bygger Norge

VB har høy kompetanse og solid gjennomføringsevne innen et bredt spekter av tjenester og produkter for bedriftsmarkedet. Og vil leverer i alle deler av prosessen.

Mangfoldig kunnskap og erfaring

Vi bidrar med rådgivning, installering, montering og drift innen fagområder som sanitær, varme, gass, sprinkleranlegg, kjøling, trykkluft, rørinspeksjon, vann og avløp – for å nevne noe. Og vi utfører prosjektering og leverer serviceavtale på alle disse områdene.

Vil du vite mer om vår kompetanse innen drift og vedlikehold? På VB-bloggen finner du smarte løsninger og nyttige artikler fra våre kunnskapsrike fagfolk og gjesteskribenter 

Nybygg, rehabilitering og drift

Den lokale fagstoltheten og kompetansen til hver enkelt VB-bedrift gir oss et samhold og en samlet kunnskap som kommer alle våre oppdragsgivere til gode. Enten du skal i gang med nybygg, rehabilitering, eller trenger råd om vedlikehold – ja, så kan vi hjelpe. Og det er flere fordeler med å invitere oss inn allerede tidlig i prosjektene!  

1600 fagfolk over hele landet sørger for god kapasitet og tilgjengelighet. Vi har gode rutiner og systemer, og samme ufravikelige krav til sikkerhet, gjennomføringsevne og kvalitet uansett hvor i Norge du treffer oss. Vi driver også med bransjens beste opplæring og etterutdanning, og vi har leverandører og samarbeidspartnere som har vært med oss i mange år. 

Med VB på laget får du løsninger innen vann, varme og energi ikke hvem som helst kan levere.

Fra VB Bloggen

Er du på jakt etter flere muligheter for å redusere driftskostnader? Tipsene i denne artikkelen vil garantert være viktige bidrag.  Og det handler selvfølgelig om vann og varme.

Ramme- eller serviceavtaler med en leverandør for hvert fagområde eller tjeneste er nokså vanlig. Men hvorfor inngår ikke flere virksomheter tverrfaglige avtaler i stedet? Slike avtaler har langt flere fordeler enn ulemper. Få med deg hvorfor i denne artikkelen.

Vi lever i et samfunn hvor krav til dokumentasjon og sporbarhet har blitt en selvfølge i de fleste sammenhenger. Men er du kjent med hvilke krav som gjelder for dokumentasjon og drift av bygg? Her tar vi for oss minimumskravene.