VB
VB Proff

If-hjelp, for sikkerhets skyld

Rolig, vi hjelper deg, sier If. Men hvem hjelper If? VB har vært en del av If sitt leverandørnettverk siden 2008, og er en viktig bidragsyter i arbeidet for å øke kundetilfredsheten i forsikringsselskapet.

I bildet fra venstre: Bjarne Harkinn fra If, Øystein Kjellsen fra VB, Morten Boye-Hansen fra VB og Håvard Horn fra If.

– Når våre kunder får en skade, reparerer vi den. Det ønsker vi å gjøre gjennom en god kundeopplevelse, og da er vi avhengige av et godt leverandørnettverk, sier Bjarne Harkinn, Ifs innkjøpsansvarlig for eiendom i Norge. 

Proaktiv holdning

If har over lang tid bygget opp et strategisk nettverk med byggmestere, elektrikere, malere, rørleggere og fagfolk innen sanering, og avtalen med VB kom i stand allerede i 2008. 

– Vi søkte en landsdekkende kjede som bygger sine kjerneverdier gjennom en felles struktur. VB var en attraktiv kjede, blant annet på grunn av sitt trainee-program og kompetansesenter, men vi ble også trigget av den proaktive holdningen deres, forteller Harkinn, og trekker frem et eksempel: 

– Jeg synes at dørmattene med teksten «VB jobber her» er et godt og synlig eksempel på ekte respekt, og de viser en holdning som gjør at VB skiller seg ut. Vi kjenner VB som en leverandør som virkelig ønsker å bidra til de gode kundeopplevelsene, sier Harkinn.

 

Bred leveranse

VB har en bred leveranse til If, over hele landet.

– Ofte dreier det seg om vannskader, men vi kaller inn VB til å reparere alle skader som faller inn under deres fagområde, både i private boliger, borettslag, store næringsbygg, samt industriskader, sier Harkinn. 

Ifs strategiske mål er å ha de mest fornøyde kundene, forteller Harkinn: 

– For å oppnå det er vi avhengige av gode medspillere som skjønner hva det handler om. De beste rørleggerne ser ikke bare skaden de skal reparere, de gir også ekstra service i form av gode råd hvis de legger merke til andre ting som burde ha vært ordnet opp i. Det er slike ting som virkelig gir gode kundeopplevelser.

Det gode samarbeidet fortsetter

– Vi lever av gode kunder, og det gjør VB også. Flere andre leverandører er kommet langt når det gjelder priser, vareleveranser og distribusjon, men VB har kommet enda lenger. De har virkelig en god holdning og en tro på det de leverer, avslutter Harkinn.