Eierskifte i Varme & Bad Narvik

vb rørlegger rørleggerbedrift rørlegger ansatte
23. november 2020 12:48
Mathias Holand - Varme & Bas Narvik AS

Reidar Hanssen overdrar rørleggerbedriften Varme & Bad Narvik AS til Hans Ronny Karlsen og Mathias Holand.

Hans Ronny Karlsen vil være ny daglig leder, og han ser frem til den nye hverdagen.

- Markedet er veldig bra om dagen, og vi har aldri hatt så mye å gjøre som vi har nå. Jeg ser lyst på fremtiden, sier Karlsen.

Reidar Hanssen har drevet Varme & Bad Narvik og vært med i rørleggerkjeden VB siden oppstart i 1997, den gangen som den nordligste medlemsbedriften i VB. Hanssen skal fortsette å utføre oppdrag for bedriften.

- Jeg skal fortsette å jobbe, men Mathias og Hans Ronny skal overta ansvaret og bruke deres positive energi til å være kundebehandlere og rørleggere og kjøre prosjekt på en flott måte. Så skal jeg ta meg av kontrollskjema, tilbud og dokumentasjon, sier Hanssen.

Mathias Holand og Hans Ronny Karlsen har begge jobbet i Varme & Bad Narvik siden de startet der som lærlinger.

- Det er en tid for alt. Det kunne ikke skjedd på en bedre måte enn at de som har vært med i lang tid og kjenner bedriften overtar og fører den videre. Det er veldig bra, sier Reidar Hanssen.

Varme & Bad Narvik var en av de første bedriftene i VB og i Narvik som ble miljøfyrtårnsertifisert.

- Vi har et ansvar for miljøet, og vi prøver å følge det så godt som mulig. Det gir seg utslag i produktene vi leverer, de skal ha lang levetid. Vi selger ikke noe som skal kastes neste år, sier Hanssen.

Varme & Bad Narvik har per i dag syv ansatte. Bedriften er medlem i rørleggerkjeden VB som har opp mot 200 bedrifter og 1600 rørleggere i hele Norge.

For mer informasjon, kontakt:

Reidar Hanssen:

909 15 013

reidar@varmeogbad.com

Hans Ronny Karlsen:

909 14 969

hans@varmeogbad.com

Mathias Holand:

406 32 685

mathias@varmeogbad.com