Miljø

Vi har alle et miljøansvar. Det starter hjemme. Alt du gjør har betydning.

Du kan kaste mindre, kildesortere, være raskere i dusjen, kjøre mindre. Listen er lang. Gang det opp med alle de andre som gjør det samme, og effekten blir enorm.

Det å fremme gode miljøtiltak for å spare miljøret er viktig for oss i Varme & Bad. Som kjede påvirker Varme & Bad våre leverandører til å være miljøbevisste. Både i produksjonen, bruk av energi, utslipp, transport og avfall. Mange av rørleggerbedriftene i kjeden er sertifiserte som Miljøfyrtårn eller tilsvarende. Flere er i gang med å sertifisere seg.

Bygg og boliger representerer rundt 40 % av det globale energibehovet og bidrar i stor grad til klimagassutslipp. Enten du skal bygge ny bolig eller pusse opp det du har, finnes det oppvarmingslønsinger som tar med hensyn til miljøet enn andre. 

For deg som kunde betyr det at vi kan gi deg gode råd om miljøvennlige løsninger når du skal ha nytt bad, reparere det du har eller velge oppvarming som sparer energi og vann. Her er det mye å hente for den miljøbevviste. Også økonomisk.

Miljøpolitikk

Miljøtiltak er viktig i Varme & Bad. Derfor har vi laget en egen miljøpolitikk i Varme & Bad.

Klimaråd fra VB

Mange av oss ønsker å gjøre en innsats for miljøet, men er usikre på hvordan. Å ta klimahensyn er verken vanskelig eller dyrt. Her er enkle tips fra oss i VB om hva du kan gjøre.