Ferdig VB montert

Aldri har det vært enklere å få det gjort - av en fagmann! Spør du etter Ferdig VB montert får du en fagmann fra VB med i prisen. 

Vi har inkludert montering i prisen på utvalgte produkter. Dette består tjenesten Ferdig VB montert av:

Fordeler ved å bruke en skikkelig fagmann

Her er tre fordeler ved å velge en seriøs rørlegger:

  • Enklere reklamasjon
    Du får garanti og reklamasjonsrett med på kjøpet, og en rørlegger som kommer tilbake og fikser utstyret hvis det skulle vise seg å være noe feil med det. Enkelre blir det ikke!

  • Dokumentasjon
    Rørleggeren dokumenterer jobben de gjør og utstyret som blir brukt. Det gir ekstra trygghet for deg som kjøper. I VB samarbeider vi også med Boligmappa, som er boligens servicehefte på nett. Arbeidet som vi gjør i din bolig kan du også finne igjen der.

  • Utstyr tilpasset norske forhold
    Vi vet hvilke produkter som egner seg godt til norske bad og våtrom. Det stilles ekstra høye krav fordi vi har høyt vanntrykk og spesielle vannkvaliteter her. Dessuten vet vi hva slags rør som passer til norsk byggeskikk. Det kan du lese enda mer om i blogginnlegget "Kan rørleggeren nekte å montere utstyr jeg har kjøpt selv?"

Husk at vi har et lite forbehold:

Prisene gjelder ved utskiftning av eksisterende utstyr. Miljøvennlig fjerning av gammelt utstyr tar vi oss av. Tillegg for evt. rør og deler utover tilkoblingspunktet.
Transport inntil 10 km t/r er inkludert. Transport utover dette avtales med din VB rørlegger. Bompengetillegg vil komme i områder hvor dette er aktuelt.