VB
Bad

Bli inspirert av den nordiske stilen

Grafiske linjer og funksjonalistiske tilnærminger preger dette stilbildet. Uttrykket er minimalistisk, stilrent og nært. I et hjem der den nordiske følelsen er velkommen glir rommene elegant i hverandre. Hvert rom
med sin naturlige funksjon, preget av abstrakt og gjenkjennelig design.

Fargene er enkle og nøytrale og ligger som et bakteppe for materialenes naturlige valører. Kulørene er mange i den grålige skalaen, og ved hjelp av kontrastfarger vil interiøret våkne til liv og gi karakter til rommet.

De guloransje fargetonene tilfører rommet energi, mens de blå og grønne tonene vil gi en mer dempet og rolig atmosfære. Valgene for kontrastfarger er uendelige, så her blir det opp til deg å finne ditt personlige uttrykk.

Materialene kan bestå av betong som dekker store overflater, kombinert med taktile nordiske tresorter og polerte overflater. Komposittblandinger blir stadig mer framtredende i interiøret og gir uendelige muligheter for overflater og design.

Tilpasset design på badet

Badet er vanligvis det rommet vi sjeldnest renoverer, og det er derfor viktig at vi velger gode produkter med lang levetid. Få spesialtilpassede dusjvegger, valgfrie farger på møblene, eller hva med et designsluk med navnet ditt på?

Veggene på badet

Tradisjonelt flislegger man badegulv og -vegger her til lands, men det finnes veldig mange andre spennende materialer å velge i. Hva med tapet på en av veggene, eller en deilig trevegg? Våtromsvinyl kommer i alle farger og fasonger og blir stadig mer populært på badet.

 

Trenger du råd om oppussing av ditt bad?