Hyttebad – fra vaskefat til ren luksus!

Enten du velger det enkle hyttelivet uten strøm og vann, eller et bad som har bedre standard enn du har hjemme, kan en VB Rørlegger komme med gode råd og tips når du skal i gang med oppgradering.

Nordmenn elsker hyttene sine – faktisk så mye at vi bruker mer tid på å pusse dem opp enn å bruke naturen rundt dem! Noen vil fortsatt ha det enkle hytteliv, men i dag har flere enn 70 prosent av norske hytter innlagt strøm. Uansett hva du foretrekker, eller har mulighet til, finnes det muligheter for et bad som både er fint og praktisk. 

Hytte uten innlagt vann og strøm?

Da finnes det batteridrevne vakuumtoalett, dusj med fotpumpe eller hva med en utedusj på sommerhytta? De nostalgisk anlagte kan med rette bruke vaskefat og stativ i emaljert stål. Riktig bruk av gass og solceller kan også bidra til både varm hytte og varmt vann. Er det en løsning, finner vi den – finn din nærmeste VB Rørlegger først, så tar vi det derfra!

Løsningene varierer etter hva du har tilgang til, og for de som har både vann og strøm på plass er det både samme muligheter og krav til våtrom som du har hjemme. Husk frostsikring og ventilasjon – eller ta kontakt med oss i VB, så minner vi deg på akkurat det.

Trenger du forslag eller lurer på hva som er mulig på din hytte, ta kontakt med en VB Rørlegger.

Du er kanskje interessert i disse bloggartiklene Besøk VB-bloggen

Varmt vann fra utekrana rett til hagesprederen og dusjen på hytteveggen. Det høres vel fristende ut? Årets sommer vil nok en gang tilbringes hjemme i hagen eller på hytta for mange av oss, og da kan varmtvann ute gjøre livet riktig så behagelig og lettvint. Gjør deg klar for en deilig hjemmesommer!

Har du planer om nytt bad på hytta? Enten du skal oppgradere, pusse opp, renovere eller bygge helt nytt, bør du ta deg tid til å planlegge fornyelsen godt. Hyttebadet har kanskje noen flere begrensninger enn badet hjemme, men mulighetene er likevel mange.

Det er ikke alltid mulig å utvide badet ved å "stjele" plass fra andre rom i boligen. Noen av oss må bare leve med små bad, men det betyr ikke at det ikke kan være bra! Her får du tips til smarte løsninger for å utnytte plassen på et lite bad.