VB
God energi

Ta full styring på varmen

En trådløs romtermostat er og blir en av de beste hjelperne du kan ha i jakten på lavere strømregninger. God varmestyring kan senke energiforbruket med opptil 30% i hjemmet ditt. Og det beste av alt? Det krever minimalt med innsats fra deg!

En trådløs romtermostat fra Armaturjonnson kan styre både gulvvarme og radiatorer og gir en trygg og god temperaturkontroll i hvert enkelt rom eller varmesone. For eksempel kan du koble den til opptil tre forskjellige gulvvarmesløyfer eller opptil seks ovner som du styrer fra mobilen eller pad'en din via en egen app. Der får du også en rekke ferdigprogrammerte varmeprogrammer med natt/dag-senkning, ukeprogrammer osv., i tillegg til at du enkelt kan sette opp ditt eget varmeprogram.

Termostaten gjør det mulig å senke temperaturen opp til 4 ganger i døgnet. Da sier det seg nesten selv at her er det penger å spare! 

Romtermostaten er batteridrevet, leveres i flere farger og gjør at varmestyringssystemet tilfredsstiller ENOVAs krav til varmestyringssystem. Les mer på ENOVAS hjemmesider om hvordan du bør gå frem for å få økonomisk støtte for å skifte til en trådløs romtermostat hjemme hos deg. 

Ta kontakt med nærmeste VB Rørlegger dersom du også ønsker å redusere energiforbruket – uten at det går ut over komforten hjemme hos deg!