VB
VB Proff

- Tilgang på dette nettverket er en stor fordel

Hans Ronny Karlsen overtok driften av VB Varme og Bad Narvik etter Reidar Hanssen tidlig i 2021. Men Varme og Bad Narvik, som i dag har seks ansatte, har lang fartstid som VB-medlem – de har vært med helt siden dag én i 1995.

VB Designpartner er medlemskapet for bedrifter med butikk eller showroom.

– Som Designpartner er vi med og påvirker kunden til å ta de rette valgene. Vi er gode både på design, kvalitetssikring, valg av leverandører og den faglige ekspertisen. Erfaring, krav og dokumentasjon fra A til Å er våre leveregler: Skriv det som skal gjøres, gjør det som er skrevet, skriv det som er gjort, sier Reidar Hanssen.

Det å være VB Designpartner er et kvalitetsstempel i seg selv.

– Når vi lager utstilling i butikken har vi et veldig godt konsept fra VB på utstilling, lyssetting og produkter. Og så har vi gode rådgivere i kjeden som virkelig kan butikk og design.

 

Hans Ronny Karlsen legger til at det er en stor fordel å være et kjent navn.

– VB gjør mye for oss gjennom kampanjer og markedsføring.

Det å få tilgang på et stort nettverk av fagfolk og bransjekolleger er også en stor fordel med å være medlem.

– Det er mange å spørre når man lurer på noe. Workplace er et veldig bra forum for å spørre andre rørleggere om erfaringer og ting man lurer på. Tilgang på dette nettverket er en stor fordel – uten tvil. Det er kjempeviktig å ha mange sparringspartnere, det er en stor hjelp. Det samme gjelder vår regionansvarlige, der har vi også et veldig godt forhold, sier Karlsen.

 

Vil du har mer informasjon om medlemskap i VB?