VB
Bad

Tapwell - trendsetteren til kjøkken og bad

Siden 2003 har Tapwell definert hvordan armaturene på kjøkken og bad skal se ut. Og det har de tenkt å fortsette med.

Tapwell ble først etablert i Sverige i 2003, og noen år senere fikk Iver Bjerke en forespørsel om å starte Tapwell i Norge.

– Det var svogeren min som etablerte Tapwell i Sverige, og han lurte på om jeg var interessert i å ta det videre til Norge. Jeg kjente ikke denne bransjen i det hele tatt – og det var kanskje like lurt – for jeg ante ikke hvor krevende det ville bli, ler Iver. – Jeg måtte spørre om alt, jeg var helt grønn, men det var interessant og krevende, og jeg gikk rundt til forhandlere med produktene under armen og bygget sten på sten.

Kunsten å skille seg ut

For å kutte kostnader og tidsbruk var Tapwell direkteleverandør fra første stund, og i årene som fulgte hadde Tapwell en formidabel utvikling. Daglig leder Niels Sydtveit forklarer.

– Vi har helt siden starten vært litt annerledes enn de andre leverandørene. Vi leverer produkter som skiller seg ut fra konkurrentenes, både når det gjelder form, farge, overflate, og til en viss grad også funksjon. Vi er framoverlente når det gjelder design, og målet vårt er å være først ute med nyheter og trender.

Made in Italy

Til dette får de god hjelp fra sine produsenter i Italia, som de har et veldig godt forhold til. Samarbeidet er godt, de kan være med og påvirke designprosesser og produktutvikling, og forutsigbare leveranser gjør at Tapwell til enhver tid har alle produkter på lager.

– Både rørleggeren og kundene skal vite at vi kan levere raskt, og det klarer vi takket være den fantastiske organisasjonen vår.

Fargerik framtid

Det kan se ut til at vi som kjøper blandebatterier i Norge er modigere og litt mer trendbevisste enn våre nordiske naboer, for Tapwell – med sine litt alternative utseende produkter – er faktisk nest største leverandør av blandebatterier i Norge. Og skal vi tro daglig leder Niels Sydtveit har vi også mye fint å se fram til i tiden som kommer.

– Nå ser vi det kommer enda flere farger, sprekere overflater, hvitt er tilbake – et lite nikk til åttitallet, og vi får også jordfarger inn i sortimentet.

Tapwell gjør definitivt sitt for at opplevelsen på bad og kjøkken skal bli så fargerik som mulig. Hele Tapwells produktsortiment finner du her, og besøker du nærmeste VB-rørlegger vil du finne mange av produktene deres i utstillingen.

 

– Det var svogeren min som etablerte Tapwell i Sverige, og han lurte på om jeg var interessert i å ta det videre til Norge. Jeg kjente ikke denne bransjen i det hele tatt – og det var kanskje like lurt – for jeg ante ikke hvor krevende det ville bli, ler Iver.

 

 

Produkter fra Tapwell