VB

7 tips til hvordan du kan oppgradere badet når du har blitt flere

Blitt flere i det siste? Gjør en bitte liten innsats og få et bedre bad - og flere smil!

Kanskje barna plutselig har blitt større, eller kanskje du har fått ny samboer og bonusbarn? Livet skjer, og noen ganger skjer livet sånn at det plutselig blir trangere på badet. Du kan sannsynligvis ikke på magisk vis trylle fram flere kvadratmeter. Og kanskje er det heller ikke rom for totalrenovering akkurat nå. Men du kan utnytte kvadratmeterne best mulig! Her er noen tips: 

 

  1. Fra kaos til kontroll: Blir man flere om plassen trenger man først og fremst et godt system. Få litt ordenshjelp med vegghyller, skuffebokser og andre smarte oppbevaringsløsninger.

 

  1. Skap plass med god skapplass: God oppbevaringsplass er viktig. Har du mulighet til å sette inn et speilskap, et høyt skap eller et ekstra overskap? Få ting og tang ut av syne, så utnytter du plassen best mulig. 

 

  1. Bytt ut badekaret: Selvfølgelig er det deilig med et langt, varmt bad. Men nå er det tid for å tenke praktisk. En dusj sparer deg for både plass, vann og energi sammenlignet med et badekar. 

 

  1. La det svinge: Når du først skal få inn en dusj, velg gjerne svingbare dusjdører som kan dyttes inntil veggen når dusjen ikke er i bruk. Baderommet blir straks romsligere! 

 

  1. Ta morgenstellet i duett: Har du plass til det, er det praktisk med baderomsmøbel med to servanter. Dermed kan i hvert fall to og to pusse tennene i kor. 

 

  1. Gjør vasken til en lek: Gulvbelegg er enklere (og raskere) å holde rent enn fliser og fuger. Et sveip med moppen, så er du ferdig. 

 

  1. Ta en optisk finte: Har du mulighet til å male veggene eller kanskje bruke mikrosement? Lyse farger og store flater får rommet til i hvert fall å virke større.

 

Ta kontakt med din nærmeste VB-rørlegger for flere gode tips og råd!

 

Høyskap fra Vedum, i serien Mezzo
Macro dusjhylle