VB
Bad

Nytt og ferdig bad med VB

Sammen med deg blir vi enige om hvordan ditt nye bad skal være. Vi sikrer at det som skal tenkes på, blir tenkt på. Vi gjør hele jobben fra søkeprosessen starter til du kan gå inn døren til ditt nye bad og ta din første herlige dusj!

Rørleggerbedriftene i VB kan gjennomføre hele prosessen med å lage nytt bad eller våtrom. Vi kan ta oss av alt fra søknadsprosessen starter til du kan ta i bruk det nye badet ditt. Alt i henhold til gjeldende forskrifter og våtromsnorm. Alt til avtalt pris.

Hvis du skal pusse opp et eksisterende bad, tar vi gjerne en uforpliktende befaring hjemme hos deg. Våre fagfolk kan gi deg tips og råd om hvordan lage den beste baderomsløsningen ut fra ditt behov og ditt budsjett. Mange av rørleggerbedriftene våre kan utarbeide elektroniske plantegninger som enkelt kan endres.

Ut fra dette får du et tilbud fra VB.

VB leverer og monterer produkter fra anerkjente leverandører. Dette er en trygghet for deg som kunde. Også hvis en feil skulle oppstå på ditt nye bad og du må reklamere. Vi kan koordinere andre håndverkere som snekker, flislegger, elektriker og eventuelt andre. Enkelt for deg.

Gjør det du liker best, så gjør vi resten!

Du er kanskje interessert i disse bloggartiklene Besøk VB-bloggen

Fotokilde: VikingBad

Det er et vanskelig spørsmål, for egentlig blir det litt som å spørre hvor mye en bil koster: Vil du omlakkere den gamle bilen, eller kjøpe deg en helt ny? Det samme kan vi overføre til badet: Hva ønsker du, og hvor stort er budsjettet ditt? Skal du bare gjøre enkle oppgraderinger på det du har, eller skal du ha helt nytt? 

Fotokilde: Linn Bad

Kvier du deg for å gå ned på vaskerommet i den kalde kjelleren for å vaske, henge opp eller brette klær? Da er du ikke alene. Vaskerommet står ganske langt nede på oppussingslista hos de fleste familier. Til tross for at vi bruker mye tid i akkurat dette rommet. Her er noen tips til hvordan du kan planlegge et nytt, effektivt og flott vaskerom. Eller gjøre det beste ut av det du allerede har!

Kilde: www.inr.no

Vurderer du å bygge eller pusse opp et bad selv? Da bør du kjenne dine evner og begrensninger. Det er nemlig mange ting du garantert kan gjøre selv, og noen oppgaver du kanskje kan gjøre. Og så er det noen jobber vi rørleggere anbefaler deg å overlate til oss - uansett hvor "handy" du er.