Se inspirerende baderomsløsninger

VB bygger mer enn 1000 bad i året, og kan hjelpe deg med ditt drømmebad. Se eksempler på mange lekre bad i ulike stilarter

Send forespørsel til VB Rørlegger »

Fra mareritt til nytt drømmebad

Midt på flate Jæren bor Irene og Atle med sine to barn. De kjøpte 80-tallshuset på Bryne for tre år siden. De trodde alt var i skjønneste orden, helt til det begynte å dryppe vann ned fra taket i kjøkkenet. Vannet kom fra avløpet til badekaret i andre etasje. En mus hadde gnagd seg gjennom et rør.

Fra sliten 80-tallsløsning til tidløs harmoni

Badet til Stine Samuelsen på Skedsmo var gammelt og slitt, og overmodent for utskiftning. Etter totalrenovering er resultatet både stilrent og stilig, med detaljer som sørger for det lille ekstra.

Naturmaterialer varmer og myker opp på badet

Det kan fort se litt kaldt ut på et fliselagt bad, selv om det er deilig varme i gulvet. Har du litt naturbarn i deg får det fri boltreplass her, og spe gjerne på med grønne planter. Vanning? Det fikser du.

Sofistikert og romantisk stil på badet

Skal du velge en stilretning og liker det rene, enkle og sofistikerte - kan den romantiske stilen være noe for deg. Løsningene i denne stilretningen er mindre overdårlige med urbane, enkle og klassiske detaljer.

Stilrent og trendy bad

Betong, glass, marmor og harde overflater er fremtredende i stilretningen som går mot det stilrene og trendy. Når nye materialer og produkter ser dagens lys, er det denne stilretningen som oppdager dem først.

Inspirasjon fra havet

Vi forføres av havet, sildringen av vannet og de myke linjene som dannes i overflaten. Takdusjer med fossefalleffekt masserer lett slitne skuldre. Badekar med og uten bobler har fått en ny og spennende renessanse. Det er tid for avkobling.

Ifö Silva møbelpakke

Ifö Silva er full av praktiske finesser som gjør livet på badet mer bekvemt. Du kan velge mellom fire ulike bredder på underskap og porselensservant. Høyskapet og det vendbare speilskapet er fulle av praktiske oppbevaringsløsninger.