VB
Akkurat nå

Forny badet med enkle grep

Det er ikke alltid at budsjett og ønsker går opp i opp. Kanskje du er nyinnflyttet med mange prioriteringer? Uansett årsak – her er noen råd til deg som friske opp uten å gjøre større endringer på badet!

Renovering koster, men litt oppfriskning trenger ikke være så dyrt. Et sted må man jo begynne!

Ren startpakke

En dusj som ikke virker eller en gammel vask kan ha mye å si for hverdagen på badet. Ved å bytte ut det du bruker oftest, virker alt litt nyere. Kjøp et klassisk dusjsett, servantbatteri og termostat så øker du komforten med det samme.

Gå for gulvmontert toalett

Har du et eldre bad kan det i mange tilfeller være et større inngrep å bytte til vegghengt toalett. Designet på gulvtoalett er også blitt utviklet mye mer de siste årene. Spør oss om mulighetene dine!

Glad i detaljer? Velg en serie!

Ved å legge litt ekstra kjærlighet i detaljene, trekkes oppmerksomheten litt bort fra et gammelt gulv, eller en servant du kan vente et par år med å bytte ut. Sett stemningen med baderomstilbehør som frisker opp og gjør det hele litt mer harmonisk – og velg gjerne en serie som gjør det hele litt mer helhetlig. 

Eller trenger du å komme i kontakt med en rørlegger?

Du er kanskje interessert i disse bloggartiklene Besøk VB-bloggen

Du har alt å tjene på at våtroms- og rørleggerarbeid utføres av fagkyndige personer. Bruk derfor litt tid på å velge en skikkelig rørlegger. 

Når en skal ha nytt bad er det mange ting å tenke på. Hvilken stil, hvilke farger? Hva med budsjettet? Er drømmen realiserbar? Mange er usikre på hva de skal velge i jungelen av alternativer når det kommer til baderomsmøbler. Samtidig er det noen som vet nøyaktig hva de vil ha. Som den kunden som kom inn døren på kontoret vårt en dag.

Har du planer om nytt bad på hytta? Enten du skal oppgradere, pusse opp, renovere eller bygge helt nytt, bør du ta deg tid til å planlegge fornyelsen godt. Hyttebadet har kanskje noen flere begrensninger enn badet hjemme, men mulighetene er likevel mange.