VB
Akkurat nå

Forny badet med enkle grep

Det er ikke alltid at budsjett og ønsker går opp i opp. Kanskje du er nyinnflyttet med mange prioriteringer? Uansett årsak – her er noen råd til deg som friske opp uten å gjøre større endringer på badet!

Renovering koster, men litt oppfriskning trenger ikke være så dyrt. Et sted må man jo begynne!

Ren startpakke

En dusj som ikke virker eller en gammel vask kan ha mye å si for hverdagen på badet. Ved å bytte ut det du bruker oftest, virker alt litt nyere. Kjøp et klassisk dusjsett, servantbatteri og termostat så øker du komforten med det samme.

Gå for gulvmontert toalett

Har du et eldre bad kan det i mange tilfeller være et større inngrep å bytte til vegghengt toalett. Designet på gulvtoalett er også blitt utviklet mye mer de siste årene. Spør oss om mulighetene dine!

Glad i detaljer? Velg en serie!

Ved å legge litt ekstra kjærlighet i detaljene, trekkes oppmerksomheten litt bort fra et gammelt gulv, eller en servant du kan vente et par år med å bytte ut. Sett stemningen med baderomstilbehør som frisker opp og gjør det hele litt mer harmonisk – og velg gjerne en serie som gjør det hele litt mer helhetlig. 

Eller trenger du å komme i kontakt med en rørlegger?

Fra VB Bloggen

Hvis du ringer du meg og spør om jeg kan pusse opp badet ditt uten å bytte membran, svarer jeg alltid NEI. Men etter å ha pratet litt med deg, forstår jeg bedre hva du mener med «oppussing». Da kan det hende at jeg sier ja likevel. 

Det er ikke alltid mulig å utvide badet ved å "stjele" plass fra andre rom i boligen. Noen av oss må bare leve med små bad, men det betyr ikke at det ikke kan være bra! Her får du tips til smarte løsninger for å utnytte plassen på et lite bad.

Det er ikke alltid lett å møblere store bad. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter du har når du skal ha et bad som er større enn 10 m².