VB
Bad

Bedre luft på badet

Nytt bad? Begynn med å skifte ut luften! En god baderomsvifte er en liten, men effektiv forbedring av kvaliteten på badet ditt.

Frisk luft er viktig både ute og inne. God luftsirkulasjon i hjemmet hindrer fuktskader, i tillegg til at det gir et bedre innemiljø for små og store. 

Smart og effektiv

En av de nyeste baderomsviftene på markedet heter Pax Calima. Den er stillegående, effektiv og helautomatisk, men det stopper ikke der: Pax Calima har også sin egen smarte app, som gir deg en rekke tilleggsfunksjoner. Du kan for eksempel øke boostfunksjonen, aktivere viften fra dag-til-dag med egen kalenderfunksjon, eller til og med sette opp viften som varmeflytter.

Nyeste teknologi

Pax Calima har mer enn 20 prosent bedre ytelse enn tidligere modeller fra Pax. Den er enkel å installere, og du vil straks merke at den jobber: Standard luftstrøm er satt til ca. 30 m3 i timen, men med en gang viften merker at noen beveger seg i rommet dobles luftstrømmen til ca. 60 m3 i timen. Og, hvis noen dusjer eller tar seg et bad, går viften opp til maks luftstrøm som er ca. 95 m3 i timen. 

De svenske ingeniørene har tenkt på både energieffektivitet, kvalitet og fleksibilitet. Alt er dermed tilrettelagt for et godt innemiljø på våtrommet, på soverommet, i båten eller i campingvognen.

En liten investering

Fuktskader kan være dyrt å reparere, mens installasjon av vifter ofte har en lav kostnad. Med andre ord: En liten investering som kan gjøre stor forskjell! 

Unngå dårlig lukt, fuktig og innestengt luft – skift ut luften med en skikkelig vifte!