VB
Akkurat nå

Nå er det trendy med tradisjon!

Tradisjoner utgjør en stadig større del av trendbildet. Bruk og kast er ut, ekte historier og godt håndverk har tatt over.

Omsorg for natur og miljø er forenlig med et urbant liv, og i interiør og design har dette gitt utslag i hva slags materialer vi velger. God kvalitet, ekte materialer og iøynefallende detaljer benyttes for å skape stemningsfulle, lune rom i hele huset. 

3 veier til trendy tradisjon:

1. Gå for varighet!

Vær bevisst, planlegg kjøp og velg gode materialer med kvalitet. Varier mellom forskjellige materialer, stilrene linjer og organiske former. 

2. Hent inspirasjon fra naturen!

Innred med tre, planter, stein, økologisk hamp og bomull, bambus og ull – i tillegg til kobber, messing, keramikk og glass.

3. Velg norsk design!

– eller produkter med ekte historier, fremfor det upersonlige og masseproduserte.

Skal du pusse opp, forresten?

Uansett hvilke materialer du går for, anbefaler vi god dokumentasjon på arbeidet! Boligmappa.no er det eneste serviceheftet for bolig på nett som kan motta dokumentasjon direkte fra håndverkere. Boligmappa følger boligen over tid, og VB leverer dokumentasjon på arbeidet vi har gjort og produkter som er installert, sånn at denne informasjonen blir lett tilgjengelig for deg og fremtidige eiere av boligen. Som boligkjøper kan du da være trygg på at det ikke er blitt gjort svart arbeid, og du får full oversikt!

Les mer i VB Idé!

Inspirasjon til deg som trenger litt energi, vann og varme. Det kan også hentes hos din nærmeste VB Rørlegger, eller du kan bestille det hjem.

Last ned VB Idé her

Fra VB Bloggen

Usikker på hvilken varmtvannsbereder du bør velge? Det finnes en rekke ulike beredere på markedet, og noen av dem kan varme opp mer enn bare vannet ditt!

Det er ingen hemmelighet at de fleste ulykker skjer i hjemmet, og dessverre så er det barna våre som er mest utsatt for skader. Badet som tradisjonelt sett har både harde flater og skarpe hjørner, er ikke akkurat barnevennlig. Men heldigvis er det flere enkle tiltak vi voksne kan gjøre for å bedre sikkerheten. Her er noen tips til hvordan du kan barnesikre badet ditt.

Ingen sommer uten vann, enten i form av friskt badevann i sjøen eller som ammunisjon i ungenes vannpistoler. Men hadde det ikke vært spennende å gjøre litt ekstra ut av vanninstallasjonene dine i sommer? Her er våre forslag til stilige smartløsninger som er verdt å sjekke ut, noen enkle og noen litt mer kompliserte og kostbare.