VB
Akkurat nå

6 gode grunner til å pusse opp badet nå

Har du satt oppussingsplanene på vent? Nå er timingen god for å pusse opp badet eller gjøre nødvendige oppgraderinger. Her kan du lese om hvorfor det er lurt.

1. Du hjelper lokalsamfunnet ditt

Koronasituasjonen satte både samfunnet og økonomien på pause, men nå er flere bedrifter åpne igjen, og regjeringen oppfordrer folk til å bruke butikker, håndverkere og næringer for å holde dem i drift. Å bestille en lokal håndverker hjelper å holde hjulene i gang der du bor – også fremover i tid.

Sjekk hvilken VB Rørlegger som er nærmest deg

2. Dyktige fagfolk har ledig kapasitet

I mer normale tider kan det være vanskeligere å booke seriøse håndverkere på grunn av fulle ordrebøker. Benytt anledningen til å få jobben gjort av skikkelige fagpersoner, uten mye venting.

– Flere av våre dyktige rørleggere og andre fagfolk har ledig kapasitet og er veldig klar for å ta små og store oppdrag, sier John Roel, regionansvarlig i Region Midt i VB. 

3. Jobben er kanskje mindre og enklere enn du tror

Tanken på å totalrenovere et bad kan være overveldende, og du ser kanskje for deg ukesvis med bygging. Men det er ikke sikkert badet ditt trenger en kjempeoppussing, kanskje det holder med en oppgradering? 

Les om små grep du kan ta for å få et bedre bad

4. Det er trygt å bruke håndverker

Alle VBs 200 medlemsbedrifter blir oppdatert daglig om gjeldende smittevernregler og nødvendige tiltak.

– Det er helt trygt å bruke våre rørleggere, sier John Roel i rørleggerkjeden VB.

Slik jobber vi med smittevern i VB

5. Du gjør boligen din mer attraktiv

Planlegger du å bytte bolig i løpet av de neste par årene? En bolig med et relativt nyoppusset bad - som er pusset opp av fagfolk - er mer attraktivt for kjøpere enn en bolig med gammelt bad og potensielle skjulte utgifter.

6. Du får et fresht, nytt bad!

Når du pusser opp badet får du et helt nytt rom – det rommet flere av oss synes er husets viktigste!  Det er fint å ha et sted å starte og avslutte dagen som er akkurat sånn som du vil ha det. Ingen irriterende løse fliser, ingen dryppende kran. Bare et bad som er vakkert og funksjonelt og som gir deg en harmonisk følelse av velvære du kan ta med deg hele dagen.

Planlegge nytt bad? Følg vår profil på Pinterest og la deg inspirere!