VB
Akkurat nå

Forny badet med enkle grep

Det er ikke alltid at budsjett og ønsker går opp i opp. Kanskje du er nyinnflyttet med mange prioriteringer? Uansett årsak – her er noen råd til deg som friske opp uten å gjøre større endringer på badet!

Renovering koster, men litt oppfriskning trenger ikke være så dyrt. Et sted må man jo begynne!

Ren startpakke

En dusj som ikke virker eller en gammel vask kan ha mye å si for hverdagen på badet. Ved å bytte ut det du bruker oftest, virker alt litt nyere. Kjøp et klassisk dusjsett, servantbatteri og termostat så øker du komforten med det samme.

Gå for gulvmontert toalett

Har du et eldre bad kan det i mange tilfeller være et større inngrep å bytte til vegghengt toalett. Designet på gulvtoalett er også blitt utviklet mye mer de siste årene. Spør oss om mulighetene dine!

Glad i detaljer? Velg en serie!

Ved å legge litt ekstra kjærlighet i detaljene, trekkes oppmerksomheten litt bort fra et gammelt gulv, eller en servant du kan vente et par år med å bytte ut. Sett stemningen med baderomstilbehør som frisker opp og gjør det hele litt mer harmonisk – og velg gjerne en serie som gjør det hele litt mer helhetlig. 

Eller trenger du å komme i kontakt med en rørlegger?

Fra VB Bloggen

Jobben min handler først og fremst om å gi kunder nyttige råd om bad. Ofte blir det også snakk om fordeler og ulemper ved produkter, noen anbefalinger basert på egen erfaring, og andres tilbakemeldinger. I denne artikkelen trekker jeg fram fire produkter som kan gi litt ekstra velvære og luksusfølelse til deg som vil ha det på badet.

Vi nordmenn er glade i velvære, og vi bruker mye tid og penger på å pleie både kropp og sjel. Det er kanskje ikke så rart at vi søker litt ekstra komfort når det norske klimaet er alt annet enn avslappende. Men hvem hadde vel trodd at det siste innen baderomskomfort handler om å slippe litt av uværet inn? Ingen ønsker vel at regnet skal sildre inn på badet, men med en regndusj kan det bli riktig så komfortabelt.

Må alle begå de samme feilene når de pusser opp badet? Selvfølgelig ikke! Her tar vi for oss noen feller som mange andre har gått i, slik at du kan unngå dem.