VB
Akkurat nå

Klar, ferdig, VB montert!

Nå får du utvalgte produkter med en skikkelig fagperson inkludert i prisen!

I VB har vi alltid kunnet svare på forhånd hva det koster å få utstyr og arbeidet installert ferdig og klar til bruk. Våre fagfolk og butikkmedarbeidere har denne erfaringen og kunnskapen, og i samarbeid med deg planlegger vi alltid på forhånd, uansett størrelse på det vi skal gjøre. Sluttprisen er alltid inkludert i denne planen. 

Dette er Ferdig VB montert

Nå har vi gjort deler av denne planleggingen enda enklere. Eller, vi har fjernet den helt på noen utvalgte produkter. Vi kaller det Ferdig VB montert, og det får du bare hos oss.

Vi kommer når vi skal og produktene blir Ferdig VB montert:

  • GLEM frakt eller lån av tilhenger
  • GLEM montering
  • GLEM søppel fra emballasje

Og husk at du får en skikkelig fagmann inkludert i prisen! 

Og når vi nå snakker om skikkelige fagmenn. Her er tre andre fordeler ved å velge en seriøs rørlegger:

1) Enklere reklamasjon

Du får garanti og reklamasjonsrett med på kjøpet, og en rørlegger som kommer tilbake og fikser utstyret hvis det skulle vise seg å være noe feil med det. Enklere blir det ikke!

2)  Dokumentasjon

Rørleggere dokumenterer jobben de gjør og utstyret de bruker. Det gir en ekstra trygghet for deg som kjøper. I VB samarbeider vi også med Boligmappa.no, som er boligens eget servicehefte på nett. Arbeidet som vi gjør i din bolig kan du også finne igjen der. 

3) Utstyr tilpasset norske forhold

Høyt vanntrykk og spesielle vannkvaliteter gjør at det stilles ekstra høye krav til produkter på norske bad og våtrom. Vi vet hvilke som egner seg, i tillegg til hva slags rør som passer til norsk byggeskikk. 

Dette kan du lese enda mer om i blogginnlegget "Kan rørleggeren nekte å montere utstyr jeg har kjøpt selv".

Vårt lille forbehold:
Prisene gjelder ved utskifting av eksisterende utstyr. Miljøvennlig fjerning av gammelt utstyr tar vi oss av. Tillegg for evt. rør og deler utover tilkoblingspunktet. Transport inntil 20 km t/r er inkludert.