VB
Uterom

Utekjøkken

Sommeren er kort for de fleste av oss her i Norge. Så når solen stikker frem er det ingen grunn til å være inne. Vi vil være ute mest mulig – også når vi lager mat! Har du et utekjøkken kan du lage mat under åpen himmel – på det stedet familie og venner holder seg når været er fint.

Rull ut et trillebord, sett opp en hylle, sett grillen i nærheten – et utekjøkken trenger ikke koste skjorta. Det viktigste er at du kan lage og servere maten utenfor det vanlige kjøkkenets fire vegger. Det er både enkelt, sosialt og utrolig smakfullt.

Dersom det fine været holder seg, så kan du kanskje etterhvert ønske å både kutte, skjære, vaske, steke og grille på ett og samme sted. Det er da du kan begynne å se etter det som kalles et komplett utekjøkken. Ingenting slår gleden av å lage maten utendørs, sammen. Hele sommeren.

Purus Garden er et robust utekjøkken i rustfritt stål som tåler vær og vind, noe som gjør den perfekt for matlaging utendørs. Den rustfrie overflaten gjør den både brukervennlig, hygienisk og slitesterk.

Ønsker du mer informasjon eller bestille et utekjøkken?