Privat Proff
VB
Bad

Ja til en bedre start på dagen!

En morgenstund går ofte fort, men med en takdusj kan du i hvert fall starte dagen med ekte velvære og en forfriskende dusjopplevelse. Kanskje den til og med er en grunn til å stå opp noen minutter før?

Nordmenn ønsker seg spa-følelsen og ekstra velvære på badet. En takdusj med stort dusjhode er noe flere og flere velger for å oppnå akkurat den herlig forfriskende dusjopplevelsen de søker. 

Takdusjen Bell fra Damixa er en av nyhetene i 2017

Her får du en kombinasjon av både tak- og hånddusj, og valgfrihet med ekstra innstillinger. Det store dusjhodet (250 millimeter) sørger for mye deilig vann i den temperaturen du ønsker. I tillegg får du ekstra valgfrihet med hånddusj med stort ovalt dusjhode, der du kan velge tre innstillinger for stråle; dusj, massasje eller en kombinasjon av begge. 

Fra 13. til 20. september får du Damixa Bell til kampanjepris hos din nærmeste VB Rørlegger. 

Sånn tar du best vare på dusjen din:

Moderne dusjkraner er laget av flere forskjellige materialer, og det er viktig å rengjøre dem på riktig måte for ikke å skade produktet.

  • Flytende såpe og shampo kan skade dusjen din på sikt. Skyll av dusj, kran og armatur med kaldt vann etter hver dusj, så forsvinner såperester og lignende med en gang.
  • Bruk et mildt rengjøringsmiddel i dusjen, unngå sterke syrer, klor og blekemidler, skuresvamp og -middel. Vi anbefaler heller ikke å blande forskjellige rengjøringsmidler.

God morgen? Ja takk!

Her er et godt råd fra oss i VB: Prøv å stå opp 15 minutter før, og overrask deg selv med hvor mye bedre start du får på dagen. Og hvor lite du savner de 15 minuttene med søvn.