VB
Bad

Ideer til gjestetoalettet

Gjestetoalettet er ofte plassert i gangen eller i nærheten av stue eller allrom, og antall kvadratmeter er få. Men at det er lite trenger ikke bety at det ikke er funksjonelt!

I mange hjem er nok gjestetoalettet like mye brukt som et ekstra toalettrom for små og store – noe som er en ekstra grunn til å innrede det smart og praktisk.

Plassbesparende løsninger

Et vegghengt toalett er det mest plassbesparende på gjestetoalettet, og gjør også rengjøringen litt enklere. For de aller minste rommene kan en hjørneservant være en god løsning, men har du plass til et smalt servantskap kan du få god oppbevaring selv med begrenset plass. Prøv deg gjerne frem i tegneprogrammet vårt. 

Utvalgte blikkfang

Få, men gjennomtenkte detaljer setter stilen på et lite toalettrom: et gjestehåndkle, dekorative knagger, en pen såpe eller en utvalgt pyntegjenstand. Kanskje kan et speil med integrert belysning være det som setter prikken over i-en?

Det er best å være på den sikre siden!

Mange tror det er en smal sak å gjøre endringer på et toalettrom, sammenlignet med bad. Og det kan det være, men husk at når rør flyttes eller nye installasjoner som en innbyggingssisterne legges til, så slår reglene fra Byggteknisk forskrift (TEK 10) til. Spør oss i VB – så hjelper vi deg!

Les mer i VB Idé!

Inspirasjon til deg som trenger litt energi, vann og varme. Det kan også hentes hos din nærmeste VB Rørlegger, eller du kan bestille det hjem.

Last ned VB Idé her