VB samarbeider med boligmappa.no

Boligmappa.no er en hjemmeside for fast eiendom der eierne kan hente offentlige data fra matrikkelen om sin bolig eller annen fast eiendom. Boligmappa dekker alle typer boliger, fra leiligheter og hus til hytter på sjø og fjell. Det finnes også et eget område for styrer i borettslag. VB samarbeider med Boligmappa for å dokumentere arbeidet vi gjør ute kos kunder.

Boligmappa er opprettet av flere håndverkerorganisasjoner, slik at håndverkere enkelt kan legge dokumentasjon på utført arbeid inn direkte og samsvarserklæringer inn på den enkelte bolig i Boligmappa.

 

Eieren av en bolig bruker boligmappa.no gratis og logger seg inn med bankID. Andre har ikke tilgang. Eier kan fritt legge inn egne data om sin bolig i Boligmappa. Disse opplysningene kan eieren slette hvis ønskelig, mens håndverkerinnlagt informasjon følger boligen videre. En søkemotor for håndverkere i nærområdet er laget der brukere av boligmappa kan foreta en kompetanse- og kvalitetssjekk av håndverksbedrifter.


Når man skal selge boligen eller trenger å se hva som er gjort på den tidligere, er dataene enkle å finne igjen på boligmappa.no. De nye boligsalgsrapportene vil også gi bedre karakterer når det kan bevises at arbeid er utført hvitt av kvalifiserte håndverkere. Kravene er høyere enn før til dokumentasjon av all oppussing og vedlikehold som er gjort på boligen din.


Bruker du Boligmappa, beviser du samtidig at arbeid ikke er uført svart. Svart arbeid blir ikke registrert på Boligmappa. Sjekk selv ved å logge deg inn på www.boligmappa.no - kostnadsfritt, trygt og helt uten reklame.