Om VB

VB er en landsdekkende rørleggerkjede for både privat- og bedriftsmarkedet. Gjennom våre 200 lokale rørleggerbedrifter har vi et vidt spekter av kunder og oppdrag. Alt fra elegante baderom og miljøvennlige oppvarmingsløsninger, til rør i alle dimensjoner for store bedriftskunder.

Vi installerer, drifter og vedlikeholder alt innen rør-infrastruktur. Dessuten påtar vi oss totalleveranser der vi tar hånd om hele den praktiske gjennomføringen.

Våre holdninger, vårt arbeid og måten du som kunde blir fulgt opp på, er din sikkerhet for at du har valgt god kvalitet. Også når det gjelder miljøvennlige løsninger som sparer både vann og energi. Det er din trygghet for at vi holder det vi lover: Vanntett kvalitet!

Vann, varme og energi

I VB sier vi at vi er en landsdekkende kjede som leverer vann, varme og energi til hele Norge. Det er nemlig det våre rundt 1600 kunnskapsrike fagfolk gir, når de gjør alt fra å gi gode råd om miljøvennlige varmeløsninger for store industribygg til å installere baderom som gir en god start på dagen.

HMS: Forsiktig, Verdens beste

Håndverksbransjen har generelt sett hatt lite fokus på HMS-arbeid. Det ønsker vi i VB å gjøre noe med.

Andre VB-selskaper

VB er eiere og medeiere i flere selskaper.

VB i media

Her har vi samlet presseklipp om VB. Tips oss gjerne om saker vedrørende VB i media!

Pressemeldinger

Her publiserer vi våre pressemeldinger løpende.

VB Trainee

VB Trainee er et personlig utviklingsprogram for talentene i Varme & Bad. De første 12 rørleggerne fullførte trainee-programmet sommeren 2011, kull 2 med 14 fullfører programmet sommeren 2012, mens nytt kull starter opp høsten 2012.

Bli rørlegger

Rørleggerfaget er en spennende, allsidig og praktisk jobb hvor du får jobbe med klima, energi og miljø i bygg. Hver år trenger bransjen 500 nye rørleggere, og vi i Varme & Bad trenger mange.

Jobbe i VB

VB er en rørleggerkjede som er eid av rørleggerbedriftene i kjeden. Ønsker du å jobbe i VB, ta kontakt med en av våre rørleggerbedrifter.

Medlem i Huseiernes Landsforbund?

Medlemskap i Huseiernes Landsforbund gir mange fordeler, også hos oss i Varme & Bad.

VB samarbeider med Boligmappa

Boligmappa.no er en hjemmeside for fast eiendom der eierne kan hente offentlige data fra matrikkelen om sin bolig eller annen fast eiendom.

Miljø

Vi har alle et miljøansvar. Det starter hjemme. Alt du gjør har betydning.

Bli medlem i VB

Gjør det du er best på, så ordner vi resten! Et medlemskap i Varme & Bad gir din bedrift mange fordeler.

VB Ressurssenter

Her finner du navn og kontaktinformasjon til Varme & Bads Ressurssenter og kjedekontor. Ved spørsmål om produkter og tjenester, ta kontakt med din lokale Varme & Bad rørleggerbedrift.