Utførte oppdrag

Med 1600 dyktige fagfolk og 200 høyt kvalifiserte rørleggerbedrifter over hele landet, har vi alltid kapasitet, uavhengig av oppdraget eller prosjektets størrelse. Her ser du eksempel på utført arbeid. 

Send oss en henvendelse »

Tilbake til 1920 i Gymsalen på Stord

På Høgskolen Stord/Haugesund, er Gymsalen gjenoppstått som den praktsalen den var. VB-bedriften Rør og Handverkservice har hatt en stor jobb på bygget.

Ståle Berge VVS var med på å starte nytt liv på Skotholmen

Et øyekast fra Ålesund, og et steinkast fra Fosnavåg, ligger Skotholmen. Det som en gang var et handelssentrum i Herøy kommune, med et yrende liv av båter, har ligget dødt og øde siden 50-tallet. Nå bringes fordums prakt tilbake gjennom en omfattende renovering, og VB-bedriften Ståle Berge VVS har alt av rørarbeidet.

Stor aktivitet for Karl Botolfsen VVS på Leknes

Det er stor aktivitet i Lofoten, og det satses mer enn noen gang på helårsturismen. VB-bedriften Karl Botolfsen VVS arbeider på tre spennende prosjekter.

Storsatsning på fritidsboliger i Hallingdal

Hemsedal VVS med 10 medarbeidere og 11 innleide jobber fullt på prosjektene i Hemsedal og på Geilo. Forventet omsetning for VB-bedriften bare i 2016 er ca. 32 millioner.

Drammen Rørservice satser på forsikringsmarkedet

Drammen Rørservice var på utkikk etter nye markeder å satse på. De bestemte seg for å satse på forsikringsmarkedet

Ny barneskole med Randsfjord Rørservice

VB i Randsfjord, Randsfjord Rørservice AS, var med på å bygge ny barneskole og rehabiliterte deler av tidligere Brandbu ungdomsskole i Gran kommune i Hedmark. Et splitter nytt skolebygg ble overlevert til byggherren til sommeren 2016.

Rørleggerarbeid på fjellvære-anlegg i Røros

Ved Røros Hotell er det bygget både et badeanlegg og fritidsleiligheter som skal gi et opplevelsestilbud til hele familien. VB-bedriften Røros VVS AS leverte og monterte alt av sanitær- og varmeanlegg.

Sammen om de store jobbene

Rørlegger Haraldseid AS og Bjelland VVS AS samarbeider om tidenes utbygging for kjøttprodusenten Fatland i Ølen i Rogaland.

Bryne Rør på oppdrag i Tromsø

Bryne Rør AS, som holder til på Bryne i Rogaland, har oppdraget på et prosjekt med oppbygging av Kvitebjørn – et energigjenvinningsanlegg på Skattøra utenfor Tromsø.

Nye gjestebud på Valberg slektsgård

Valberg slektsgård på Frosta i Nord-Trøndelag utvider sine overnattingsfasiliteter. Hovdal VVS AS har installert sanitær- og sprinkleranlegg i samarbeid med  VB Tekniske AS og Heidenreich.

Økotun bygges på Stokka i Stavanger

I Stavangers tette bebyggelse står det igjen noen få gårdstun som har vært uten drift i lengre tid. Alfa Rør AS er med på ombygging av et av disse.Stokka låve som skal bli et bofelleskap og har en gjennomgående miljøprofil.

Nytt lokalmedisinsk senter i Sandefjord

Porsgrunn Rørleggerforretning AS er underleverandør på prosjektering og bygging av lokalmedisinsk senter på den gamle sykehustomta i Sandefjord.

Futurebuilt på Rykkin skole

Konnerud Rør AS har fått rørentreprisen på nye Rykkinn skole i Bærum og er godt i gang med arbeidet på det som skal bli en topp moderne skole for 580 elever. Skolen bygges som et Future Built-prosjekt med miljø i høysetet.

Full fart i Kirkenes fremover

Kirkenes er i stadig vekst og i juni åpnet Kirkenes handelspark 13.500 nye kvadratmeter med butikker og restauranter. VB i Kirkenes, Kirkenes Bad & Kjøkken AS har hatt rørentreprisen med sanitær-, varme- og sprinkleranlegget.

Mange meter rør på Røed Gård

Røed Gård er en kulturell perle for hele familien og en stolthet for hele Østfold. Her er det en kafé som har åpent hele året. Når nye lokaler åpner i sommer i det som var en gammel låve, har Bro Varmex AS levert varmeanlegget.

Kostnadseffektivisering i Skaun

H. Granbo VVS AS fikk, som underentreprenør for energiøkonomiseringsfirmaet Schneider Electric AS, oppdraget med å installere varmepumper og bygge om varmeanlegget i tilsammen 11 små og store bygg for Skaun kommune.

VVS Installatøren satser på rammeavtaler

VVS Installatøren AS i Halden vokste raskt fra 2 rørleggere ved oppstarten i 2012 til 14 medarbeidere og en omsetning på 16 mill. året etter. Rammeavtaler med store aktører som Statsbygg og Nexans har bidratt til den positive utviklingen og står i dag for rundt 30 % av omsetningen.

Gjenreiste Olali Fjellstove

Olalia Fjellstove er Haugesund Turistforenings største hytte og ble opprinnelig bygget i 1939. I 2011 ble den gamle hytta revet, og arbeidet med å bygge en helt ny hytte i samme stil som den gamle startet. VB-bedriften Bjelland VVS AS fikk jobben med sanitær- og varmeanlegg samt renseanlegg for utslipp av spillvann.

Ny kirke på Ålgård

Når nye Ålgård kirke i Gjesdal kommune utenfor Sandnes åpner dørene våren 2015, er det med sanitær-, varme- og sprinkleranlegg fra Varme & Bad.

Nytt hotell og konserthus i Fosnavåg

Brændes Rørleggerforretning AS har hatt oppdraget med sanitær-, varme- og sprinkleranlegget på det nye Thon-hotellet i Fosnavåg. Bygget er et flerbrukshus med kino, konsertsal og til og med en skipssimulator i tillegg til hotell.

Rørleggerarbeid på Leknes bo- og servicesenter

1. september 2014 kunne de første beboerne flytte inn i 34 nye omsorgsleiligheter for heldøgns pleie i Leknes Bo- og servicesenter. Karl Botolfsen VVS AS har stått for rørleggerarbeidet.

Liten bedrift med store prosjekter

Rørlegger Helgesen AS har for tiden store prosjekter gående. I 2014 og 2015 var den lille bedriften underentreprenør ved ferdigstillelsen av omsorgsboliger og en kombinert barnehage og menighetshus i Finnmark på samme tid.